Mariano Delgado

Keskustelua espanjalaisesta Aqui no hay quien viva -televisiosarjasta

Valvoja: zapoing

Mariano Delgado

ViestiKirjoittaja S-T » Su Elo 15, 2010 7:16

Mariano Delgado on espanjalaisen Naapureina Madridissa (Aquí no hay quien viva) -televisiosarjan yksi suosituista hahmoista, jota esittää espanjalainen näytteliä Eduardo Gómez.

Kuva

Mariano Delgado on monitaitoinen mies, joka asuu taloyhtiön talonmiehen eli poikansa Emilion kanssa talonmiehen kopissa rakennuksen alakerroksessa. Miehet jakavat mukisematta saman pedinkin, joten miehet tosiaan asuvat kuin sillipurkissa, joskin Emiliö heittää Marianon aina tasaisin väliajoin nukkumaan esimerkiksi talon rappusille tai asfaltille pahvin tai parin kanssa. Mariano tunnetaan myös talonvaltaajana ja hänen meriitteihin kuuluukin muun muassa Maurin makuuhuoneeseen linnoittautuminen panttivankinaan lemmikkikani.

Marianon aiemmin mainittu monitahoisuus ilmenee usein siten, että miehestä saa kuvan vanhasta helppoheikistä, joka pistää muut tekemään työt itsensä puolesta. Marianosta mikään tapa ansaita ei ole väärä, onhan hän esimerkiksi useaan otteeseen harrastanut kerjäämistä, koska siitä saa kuulemma hyvät rahat. Marianon suurin bisnes lienee viinirypäleiden myyminen uutena vuotena noin sadan euron kappalehintaan. Lopulta Mariano kuitenkin heltyi painostuksen alla ja antoi viinirypäleet ilmaiseksi, kun asukkaat olivat heittää miehen ulos loisimasta. Mariano asuu itse asiassa talossa ilman lupaa, mutta kukaan ei jaksa enää välittää asiasta, sillä Mariano on nykyään kuin perhettä ja häneltä saa myös kaikki hyvät fitimartínezmaiset neuvot, jotka johtavat usein poliisilaitokselle tai muuhun ikävään lopputulokseen, kuten itämafian kohtaamiseen.

Mariano on kaikesta negatiivisesta huolimatta loppupeleissä rehti ja reipas yrittäjämies, joka hylkäsi kirjojen myymisen, kun sai vaimoltaan kenkää. Marianon onneksi hänen vaimonsa on ruma kuin saapas, joten Mariano oli vain onnellinen, kun sänkykumppani muuttui vaimosta poikaan. Mariano on myös todella hyvä ongelman ratkoja, joskin lopulta ne ongelmat yleensä pahenevat, kun Marianon ohjeilla toimitaan. Mariano tunnetaan myös erittäin ahkerana yrittäjänä, onhan hän tehnyt esimerkiksi lisähuoneen Maurille, unohtaen tosin seinistä ovet ja muuraten Pacon huoneen sisään vangiksi. Marianon yksi kuningasidea oli lisäksi talonmiehen tuvan muuttaminen baariksi ja virkistystilan perustaminen puukatolle, joka johti katon sortumiseen.

Mariano on myös kokenut useita romansseja talossa tai ainakin yksipuolisia romansseja. Ainoa vakava suhde oli Marisan kanssa, joka sekin päättyi varsin nopeasti. Tämän lisäksi Mariano on yrittänyt iskeä ainakin Juan Cuestan siskoa Nievesiä ja talon siivoojatanttaa Paquita sekä tietysti kaikkia Emilion naisystävien äitejä. Lisäksi hienohelma Luciakin saisi tarvittaessa kyytiä, sillä Mariano olisi valmis tarvittaessa uhrautumaan. Vaikka Mariano vaikuttaakin paljolti vain riippakiveltä Emiliolle, on miehestä myös hyötyä taloyhtiölle, sillä Mariano tuurailee aina tarvittaessa Emilion talonmiespestiä ja tekee pimeitä keikkoja taloyhtiön puheenjohtajien piikkiin. Lisäksi Marianolta löytyy aina tarvittaessa Viagra jos toinenkin, jos jollakin syntyy ongelmia.

Marianon paras osaaminen on selkeästi selviytyminen tilanteesta kuin tilasteesta. Yleensä Mariano tykkää pullistella olemattomia lihaksiaan, mutta tarvittaessa hän selviää ongelmista lipeän kielensä ansiosta sälyttämällä syyn aina jonkun toisen niskaan. Yleensä Juan Cuesta saa kärsiä, kun joku talossa mokaa ja tämä koskee myös Marianon osalta, vaikka ei olekaan talon virallinen asukas. Mariano on myös oiva lisä Carlosin ja Pacon videokaraokebaarin viisasten klubiin, sillä Marianolla jos jolla on paljon elämän kokemusta kertoa esimerkiksi huijaamisesta ja laiskottelusta. Myös naisista naistenmiehenä ja metroseksuaalina tunnettu Marianoa osaa kertoa, tosin kertomusten todenperäisyys on sitten jo toinen asia.

Loppukaneettina voidaan siis sanoa, että taloyhtiö olisi paljon köyhempi monessa eri mielessä ilman mahtavaa Marianoa Delgadoa, sillä kukapa loisi parempaa tunnelmaa tai tuhlaisi kaikkia taloyhtiön rahoja turhuuteen kuin kaikkien vihaama ja rakastama Mariano!

Tässä viestiketjussa siis keskustelua ja mielipiteitä melkoisesta velikullasta Mariano Delgadosta!
JUMALA ARMAHTAA, PALSTAMESTARI EI!!!
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
S-T
VK I, SST II, VAK II, SPKFAK [I] 2021 & K vs. T X -mestari [x10] & SPK -Gaala 2021 -ennätys (=20/GE) & KN, KO, SPT ja SPK 100 - 2021 & MF 2021 -omistaja & PVT Sprinttiliiga 2021 & PB 2021 -mestari [x4] & Emeritus Pääylläpitäjä
VK I, SST II, VAK II, SPKFAK [I] 2021 & K vs. T X -mestari [x10] & SPK -Gaala 2021 -ennätys (=20/GE) & KN, KO, SPT ja SPK 100 - 2021 & MF 2021 -omistaja & PVT Sprinttiliiga 2021 & PB 2021 -mestari [x4] & Emeritus Pääylläpitäjä
 
Viestit: 243842
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 4:56

ViestiKirjoittaja Natalia<3 » La Elo 21, 2010 2:15

Mariano on kyllä mainio hahmo, hauska ja välillä jollain tavalla raivostuttavakin, mutta silti sarjan parhaita hahmoja :D Jos Marianoa ei olisi sarjassa, jäisi aika monet hölmöt jutut pois, kuten se, kun Mariano toi kaikki vanhukset vanhainkodista talonmiehen asuntoon :lol:
Kuva
Kuva
Avatar
Natalia<3
ÜBERDIEGO
 
Viestit: 21844
Liittynyt: Su Loka 25, 2009 7:17

ViestiKirjoittaja Handee » Ma Elo 23, 2010 1:28

HAH ! Mainio hahmo tosiaan, saa usein nauraa Marianolle ! :lol:
Mutta siis joissain tapauksissa ja kohissa se ottaa mua suuresti päähänkin, se osaa välillä olla niin ärsyttävä ! :lol:
Marianolla on kyllä kaikenlaisia ideoita ! Mutta toteutukset ei aina niissäkään oo ihan parhaimmat :lol: Millon romahtaa katot ja millo mitäkin. Mahtava hahmo, mutta myös raivostuttava.
Kuva
Avatar
Handee
HYPERDIEGO
 
Viestit: 29847
Liittynyt: Pe Heinä 11, 2008 9:16

ViestiKirjoittaja heittu » Ma Elo 23, 2010 7:36

Tää on kyl mainio hahmo! Saa nauraa melkein jokaselle jutulle ja idealle!Tää oli hyvä lisäys sarjaan, kun alussahan se kävi jotain kirjoja kaupustelemassa :lol: :D
heittu
heidöblöö
 
Viestit: 10379
Liittynyt: La Kesä 14, 2008 1:40

ViestiKirjoittaja kkiljun » Ti Elo 24, 2010 10:31

Loistava hahmo ja loistava näyttelijä. Marianon touhuille saa aina nauraa ja sen aina sanoma "ignorante de la vida" on loistava. Hyvä vastapaino pojalleen. Molemmat on toheloita, mutta Emilio on vielä enemmän jalat maassa.
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 6:15
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Tselios » Ma Loka 04, 2010 2:55

Hyvä hahmo :D jengi muistaa varmaan kyseisen näyttelijän serranon perheessä, kun marcos menee soittamaan orkesterin kanssa hotellille, niin tämä on toinen heistä, joka soittaa marcosin kanssa
Avatar
Tselios
HYPERDIEGO
 
Viestit: 33997
Liittynyt: La Syys 25, 2010 11:22

Ðàçëè÷íû

ViestiKirjoittaja Aidedeadufart » To Joulu 01, 2011 1:08

Asiattoman ja sääntöjen vastaisen viestin sisällön tyhjentänyt Palstaylläpitäjä Coco.
Aidedeadufart
 

Quick question regarding kwashiorkor and tweaking

ViestiKirjoittaja pahylicuvi » Pe Joulu 09, 2011 3:11

Asiattoman viestin sisällön tyhjentänyt Moderaattoripäällikkö Corazón.
pahylicuvi
 

stalker cd key äëÿ ñåò

ViestiKirjoittaja Joubuncoott » Pe Joulu 09, 2011 5:33

Asiattoman viestin sisällön tyhjentänyt Moderaattoripäällikkö Corazón.
Joubuncoott
 

Do you know any free adult webcams?

ViestiKirjoittaja brabWrorema » Pe Joulu 09, 2011 11:51

Asiattoman ja sääntöjen vastaisen viestin sisällön tyhjentänyt Kenttäylläpitäjä Fiti Martinez.
brabWrorema
 

cheap ugg boots

ViestiKirjoittaja disruraPera » La Joulu 10, 2011 2:24

Asiattoman viestin sisällön tyhjentänyt Kenttäylläpitäjä Fiti Martinez.
disruraPera
 

true religion jeans outlet

ViestiKirjoittaja qyiknWsIk » La Joulu 10, 2011 2:41

Asiattoman viestin sisällön tyhjentänyt Palstaylläpitäjä Coco.
qyiknWsIk
 

Where can I find ratiocinators and calvarias

ViestiKirjoittaja sygogajiwy » La Joulu 10, 2011 4:36

Asiattoman viestin sisällön tyhjentänyt Kenttäylläpitäjä Fiti Martinez.
sygogajiwy
 

Need more on terranes and multicell

ViestiKirjoittaja kinivyjoge » La Joulu 10, 2011 5:55

Asiattoman viestin sisällön tyhjentänyt Kenttäylläpitäjä Fiti Martinez.
kinivyjoge
 

ugg australia

ViestiKirjoittaja Goppiople » La Joulu 10, 2011 7:32

Asiattoman viestin sisällön tyhjentänyt Kenttäylläpitäjä Fiti Martinez.
Goppiople
 

Seuraava

Paluu Naapureina Madridissa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron