Serranon perhe -keskustelufoorumi

Uutinen: Natalia Sanchezin tuleva sarja: Duquesa II

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Uutinen: Natalia Sanchezin tuleva sarja: Duquesa II

ViestiKirjoittaja kkiljun » Su Tammi 02, 2011 8:59

Natalia Sanchez antaa elämän Eugenia Martinez de Irujolle sarjassa Herttuatar

Sarjan kuvaukset loppuvat seuraavana joulukuun 12 päivänä.

Dona Cayetana (Alban Herttuatar) on ollut aktiivisesti mukana tv-elokuvan valmisteluissa.

Yksi lupaavimmista kansallisen esittävän taiteen nuorista tekijöistä, Natalia Sanchez (Acusados, Ira, Los Serrano) täydentää Herttuatar sarja elegantin näyttelijäjoukon. Telecincon tuottama tv-elokuva käsittelee Cayetana Fitz-James Stuartin ja tämän toisen miehen, Jesús Aguirre, 23 vuotista naimisissa oloa. Pääparina sarjassa tulevat esittää Adriana Ozores ja Carlos Hipolito.

Sevillalaisnäyttelijä ilmentää Alban herttuattaren pikkuista, Martinez de Irujoa. Tässä elämäkerrallisessa tarinassa Diego Martin tulee esittämään Eugenia Martinez de Irujon veljeä, Carlosia ja Raul Merida ja Javier Collado nuorempaa veljeä, Cayetanoa, nuorena ja vanhana. Eugenian kälyä Matilde Solisia esittävä Marian Alvarez täydentää Salvador Calvon ohjaaman sarjan näyttelijäjoukon-.

Tärkeät sevillalaiset paikat kuten Palacio Duenas, lukuisten Madridissa olevien paikkojen ja El Escorialin lisäksi ovat sarjan pääkuvauspaikat

Sarjassa tärkeässä osassa on Carlosin, Huescan herttuan (Diego Martin), ja Matilde Solisin ensitapaaminen.

Alban herttua, Dona Cayetana on aktiivisesti ollut mukana sarjan valmisteluissa, mm. tarkistamassa että kaikki tiedot ovat aivan oikein.

Sarjan päätemaana ovat Alban herttuattaren pyrkimykset pärjätä uusissa sosiaalisissa kuvioissa (uusi mies, pojan vaimo).

Lähde: http://www.telecinco.es/tvmovies/detail ... 6768.shtmlEli tässä tämmöinen artikkeli. Pitempi olisi ollut, en jaksanut ihan kaikkea kääntää. Mainitsin jo sarjasta lyhyesti Tete-analyysissa ja ajattelin nyt näin antaa enemmän informaatiota sarjasta. Eli tässä sarjassa, ja sen edeltäjässä, on kyse Espanjan tärkeimmän aateliseen, Alban herttuattaren elämästä. Natalia siis esittää sarjassa herttuattaren nuorinta lasta. Tapahtuma-aika on n. vuosien 197888 sisällä.. Tämän päättelin näin, koska artikkelissa mainittiin, että herttuattaren toinen avioliitto on tärkeässä osassa. Tämä liitto solmittiin vuonna 1978. Toisen rajauksen päättelin niin, että artikkelissa mainittiin vanhimman pojan ensikohtaaminen nyt jo ex-vaimonsa kanssa. Pari meni naimisiin 1988, joten ensikohtaaminen luultavasti tapahtui ennen tätä. Natyn oma hahmo on syntynyt 1968, joten Naty pääsee esittämään kutakuinkin saman ikäistä tyttöä kuin Serranoissakin.

Omasta mielestäni tämä sarja kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta. Olen aina ollut kiinnostunut aatelisista ja toivotaan että tämäkin saapuu jossain vaiheessa Suomeen. Lopuksi mainitsen vielä että, Alban herttuattaren Fitz James-Stuart sukunimi tulee siitä että, he ovat Englannin kuningas James II:n aviottoman pojan jälkeläisiä.
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 6:15
Paikkakunta: Helsinki

Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa