Serranon perhe -keskustelufoorumi

Andres Blanco

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Andres Blanco

ViestiKirjoittaja kkiljun » Su Tammi 09, 2011 5:49

Kuva

Paquillon jälkeen hahmoanalyysivuoron saa ensimmäinen Blanco koulun rehtorina, Anan ja Candelan veli Andres. Todelliseksi sivuhahmoksi jäänyt Andres ehti olla sarjassa mukana vai ensimmäisen tuotantokauden aikana, ja kolmessa viimeisessäkin jaksossa häntä ei näy. Tämä on varmasti johtanut siihen, että hahmon suosio ei ole ollut se suurin. Lisäksi suosioon on eniten tietysti vaikuttanut hahmon luonne Diegon vastakohtana. Andresin suurin tehtävä sarjassa olikin toimia ensimmäisenä D&L-suhdetta hieman vavisuttavana tekijänä. Jos vertaa Diegoa Andresiin, erohan on selvä. Siinä missä Diego on hiukan pyylevä ja vähemmän kultivoitunut ja ei niin rikas, Andres on komea, rikas ja sivistynyt koulun rehtori. Itse en henkilökohtaisesti pitänyt Andresin hahmosta, ja varsinkaan juuri hänen vaikutuksestaan Diegon ja Lucian suhteeseen.

Tärkein suhde Andresilla oli suhde siskoon, Candelaan. Sisarukset selvästi pitivät toisistaan ja pitivät huolta, että molemmilla olisi kaikki hyvin. Kuitenkin Andresin lähtö jätti Candelan vähän kuin nallin kalliolle. Suhde toiseen siskoon, Anaan, oli luultavasti etäisempi. Tämähän näkyy mm. siinä, että Lucian käydessä Andresin luona perhepotretissa ei ollut Anaa mukana. Mutta tämäkin selittyy nopeinten, sillä että Anan hahmoa ei ollut ajateltu sarjaan mukaan vielä siinä vaiheessa, ja siksi hän puuttuu kuvasta.

Andresin suuri rakkaus oli Lucia. Mies yrittikin monen jakson ajan houkutella naista luokseen kulminoituen 8 jakson salaattiepisodiin, jonka aikana Andres viimein teki siirtonsa. Onneksi Lucia ei kuitenkaan mennyt juttuun mukaan. Äijätrioa kohtaan Andresilla oli koko ajan hieman viileä suhde. Johtuen tietysti sitä, että Andres halusi Lucian Diegolta ja siitä, että äijätrio ja Andresilla ei ollut paljon yhteistä. Koulun oppilaita kohtaan Andres oli reilu ja tiukka.

Inhokkihahmoihini kuuluvan Andresin hyvästä esittämisestä saamme kiittää Jorge Fernandezia. Baskimaasta kotoisin olevan Fernandezin muita näyttelijätöitä ovat sarjat 7 vidas, Esencia de poder ja El señorío de Larrea. Näiden lisäksi Fernandez on ollut juontajana mm. espanjalaisissa Big Brothereissa ja Esta casa era una ruina-kilpailuohjelmassa. Ja tietysti ei sovi unohtaa mainita, että Fernandez on vuoden 2000 Mister Euskadi ja Mister Espanja.


Kommentointi vapaata!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa