Serranon perhe -keskustelufoorumi

"Raquelit"

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

"Raquelit"

ViestiKirjoittaja kkiljun » Su Tammi 16, 2011 1:10

Olen tässä jo kauemmin pohtinut yhtä mielenkiintoista sarjaan liittyvää asiaa, joten nyt päätinkin kirjoittaa siitä enemmän. Pohdinnan kohteena on siis Serranon eri pääsuhteiden Raquelit. Tästä ajatuksenjuoksusta saan kiittää churro1:sta, joka oli ottanut asian esille kuvailemalla jossain päin foorumia Sandrinea Tete&Guille-suhteen Raqueliksi. Itse olen nyt vienyt asiaa eteenpäin, ja huomannut että Africa&Raul-suhteessa ja jopa Diego&Lucia-suhteessa on ollut oma Raquelinsa mukana. Raquelin voi helpoimmin määrittää naispuoliseksi henkilöksi, joka olemalla pääparien miesosapuolten kanssa herättää parien naisten tunteet ja parit lopulta palaavat jälleen yhteen tai aloittavat seurustelun.

Alkuperäinen Raquel on tietysti Lucian sijaisena toisella tuotantokaudella ollut Raquel. Tällähän oli suhde Marcosiin, ja tämä suhde oli se viimeinen katalysaattori, jolla Eva huomasi omat tunteensa Marcosia kohtaan.

Muiden suhteiden Raquelit eroavat alkuperäisestä eniten sillä tavoin, että pääpari oli jo ollut siinä vaiheessa yhdessä, ja pääparin naispuolisen osapuolen tunteet vain heräsivät uudestaan henkiin.

Sandrine T&G:n Raquelina on vielä suurempi poikkeus, koska tämän saapuessa paikalle Tetellä oli uudestaan tunteita Guilleä, kohtaan ja ne vain voimistuivat voimistumistaan. Joten Sandrinea voisi luonnehtia kolmannen luokan Raqueliksi alkuperäisen ollessa tietysti ensimmäisen luokan ainoa ja muiden ollessa sitten toisen luokan Raqueleita

Africa&Raul-suhteen Raquel oli viidennen tuotantokauden kolmessa viimeisessä jaksossa mukana ollut Lola. Afri ja Raul olivat juuri edellisessä jaksossa, varsinkin Afrin taholta, ymmärtäneet että suhteesta ei tule mitään ystävyyttä syvempää. Lolan saapuminen muuttaa tämän kaiken, ja Afri taas ymmärtää missä, sydän on. Eli Lola on klassinen toisen luokan Raquel.

Diegolla ja Lucialla on ollut myös Raquel suhteessaan, nimittäin Choni. Lucialla oli toki joitain tunteita Diegoa kohtaan eronkin aikana, mutta Choni oli tässä tapauksessa se Raquel-mainen katalysaattori, tuoden Lucian jälleen kaljupäänsä luokse. Pieni ero tosin muihin on tosin tässäkin. Diego ei ollut täysin mukana Choni-suhteessa joten, Chonin Raquel-luokaksi voidaan laittaa siinä toisen ja kolmannen luokan välillä.

Alkuperäisen Raquelin tuottaneella E&M-suhteella on ollut muitakin samantyyppisiä naisia suhteen esteenä. Tarkoitan tässä kolmannen tuotantokauden viimeisten jaksojen Martaa ja Rachelia. Martan Raquel-luokaksi voidaan laittaa neljäs luokka, koska tässä kummallakaan osapuolella (Marta&Marcos) ei ollut tunteita pelissä. Rachel on jälleen klassinen toisen luokan tapaus.

Sarjan pääpareista (E&M, T&G, D&L, A&R, F&C, S&L) F&L (Fiti ja Candela) ja S&L (Santi ja Lourdes) ovat ainoat ilman Raqueleita selvinneet.

Lopuksi laitan vielä sarjassa olleet Raquelit luokkajärjestykseen ja sulkuihin suhde mihin he ovat vaikuttaneet..

Ensimmäisen luokan Raquel: Raquel (E&M)

Toisen luokan Raquel: Lola (A&R), Rachel (E&M)

Toisen ja kolmannen välimastossa: Choni (D&L)

Kolmannen luokan Raquel: Sandrine (T&G)

Neljännen luokan Raquel: Marta (E&M)

Kommentoida saa!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 6:15
Paikkakunta: Helsinki

Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa