Serranon perhe -keskustelufoorumi

Yolanda "Yoli" Bellido

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Yolanda "Yoli" Bellido

ViestiKirjoittaja kkiljun » To Tammi 20, 2011 4:50

Kuva

Boltsin jälkeen on erittäin luontevaa analysoida lähemmin tämän siskoa ja Teten parasta ystävää Yolanda Yoli Bellidoa. Sanat, jolla voimme kuvata Yolia ovat ujo, selvästi ei niin suosittu. Yoli on mielestäni ollut koko sarjan aikana Teten varjon alla. Ainoa jakso missä hän oli luokassa suosituin oli jakso 108, Teten ollessa isän luona Barcelonassa. Jotenkin tämä tuntui minusta todella, käyttäen fanfictioniden puolella usein käytettyä käsitettä, Ooc, eli out of character. En tietysti tarkoita, että Yolille ei sopisi suosittuna oleminen, mutta minusta jaksossa 108 Yolin esiintyminen ei ollut sitä tuttua Yolia ja tuntui mielestäni myös hiukan keinotekoiselta. Kuitenkin Yoli on ollut läpi sarjan tärkeä hahmo ja Boltsin tavoin olisin mielelläni nähnyt hänet Alexin ja Helenan sijaan alkutunnarissa.

Ison(?)veljensä tavoin Yolia on voitu määrittää sarjan aikana tämän suhteella parhaaseen ystäväänsä. Teten ja Yolin kaveruussuhde on ollut läpi sarjan hyvä. Riitoja on ollut välillä pojista (Humberto, Jordi), mutta kaikkinensa tytöt ovat pitäneet hyvin yhtä. Yoli on ollut loistava auttaja ja kuuntelija Tetelle, tämän miesongelmien aikana. Vaikka Yolilla ei paljoa kokemusta sillä rintamalla ole, hän on, kuten itsekin on asian kuvaillut, korvannut sen super pop-lehden ja muiden nuortenlehtien kautta saadulla tietomäärällä.

Teten jälkeen eniten sarjassa Yoliin vaikuttanut hahmo on tietysti hänen veljensä, Boltsi. Kuten jo Boltsia analysoidessa totesin, Boltsi on usein ollut siskoaan kohtaan suojeleva, antaen olettaa hänen olevan siksi siskoaan vanhempi. Sisarusten välinen suhde on ollut muuten läpi sarjan hyvä, vaikka Boltsi välillä työntääkin siskoaan pois seurastaan.

Vaikka Yolin rakkaushuolet eivät vedä vertoja parhaan ystävän vastaaviin, on Yolillakin ollut omat seikkailunsa. Yolin ehdottomasti suurin ihastus oli luokan argentiinalaishurmuri, Valdano. Kaksikon välillä oli jo jotain ensimmäisellä tuotantokaudella, ja Yoli auttoi jopa poikaa tämän ihastuessa Luciaan. Valdano lähti kuitenkin Argentiinaan, mutta palattuaan parin välillä oli heti nähtävissä, jotain pientä. Kumminkaan näistä ei tullut koskaan mitään vakavampaa ja suhde jäi erittäin hyvän ystävyyden tasolle.

Yolin loistavasta hahmosta kiitos kuuluu näyttelijä Sara Lopezille. Madridissa vuonna 1992 syntynyt neitokainen on Serranojen lisäksi kolmessa lyhytelokuvassa (D.D. Generation, Qué dura es la vida, Feliz Navidad) ja yksivuotiaana (1993) tv-sarjassa Las secretas intenciones.

Kommentointi jälleen luvallista!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa