Switch to full style
kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy
Lähetä vastaus

Mustafa "Musti" Rasit

To Tammi 27, 2011 6:13

Kuva

Valdanon jälkeen on loogista pysyä vielä hetken Guillen jengin analysoinnissa ja ottaa seuraavan analyysin kohteeksi viimeinen Guillen alkuperäisjengin jäsen, Mustafa Musti Rasit. Musti on ehdottomasti (jos 1-2 kauden Brunoa lasketa mukaan) Guillen jengiläisistä se jäsen, jonka persoonallisuudesta on vähiten sarjan aikana saatu irti. Musti on läpi sarjan ollut lähinnä taustalla mukana, ilman sen suurempaa hälyä. Siksi ehkä hänen poistumisensa sarjasta tapahtui todella vähin äänin. Muistaakseni hänen poistumisen syytä ei mainittu sarjassa. Hän yksinkertaisesti ei vain näkynyt enää seuraavassa jaksossa. Kuitenkin pientä personalisuuden piirteitä voimme Mustissakin nähdä. Koska hän Guillen jengiläisistä lähti niin varhain pois, hänestä on vaan jäänyt se rasavillin Guille-jengiläisen kuva. Ainakin marokkolaisuuttaan Musti on hyvin käyttänyt hyväkseen, hyvin tietäen äitinsä olevan kyvytön lukemaan koulusta tulevia ilmoituksia pojan koiruuksista.

Mustin ainoa tärkeä toisen hahmon kanssa sarjassa nähty kanssakäyminen on Mustin kaveruussuhde Guillen kanssa. Hiukan sivullisena Musti on ehkä ollut se uskollisin Guillen ystävä, jopa Boltsiakin uskollisempi. Vaikka en voi Mustia tyhmäksikään tai aloitekyvyttömäksi kutsua, mutta aika usein teki sitä perässä, minkä joku muu aloitti. Olkoon se sitten joko Guille, Boltsi, Valdano tai jopa aika ajoittain Richi.

Ystävyys muiden jengiläisten kanssa on jäänyt Mustin kohdalla enemmän Guille-ystävyyden varjoon. Joten hänenkään kohdalla tässä asiassa ei näy suurta muutosta.

Se mikä erottaa Mustin muista Guillen jengiläisistä on myös se, että hän on ainoa (Brunollakin oli hetkittäin jotain säpinää), jolla ei ole sarjan aikana yhtään mitään viritelmiä vastakkaista naissukupuolta kohtaan.

Hieman taustalla ollen Mustin hahmosta saamme kiittää näyttelijä Daniel Esparzaa. Toisin kuin Boltsin, Yolin ja Valdanon näyttelijöillä Esparzalta löytyy aimo määrä näyttelijäkokemusta. Näihin kuuluvat mm. tv-sarjat 7 vidas, Compañeros ja Hospital Central.


Kommentointi vapaata!

Pe Kesä 14, 2013 8:33

Mistäköhän "Mustafasta" vois löytää tietoja, onks Daniel enää näyttelijän ural ja minkä ikänen se on nyt ja onks se oikeesti marokkolainen?

Pe Kesä 28, 2013 3:00

Teté92 kirjoitti:Mistäköhän "Mustafasta" vois löytää tietoja, onks Daniel enää näyttelijän ural ja minkä ikänen se on nyt ja onks se oikeesti marokkolainen?


Tuossa on IMBd-linkki Mustafan näyttelijästä Daniel Esparzasta:

http://www.imdb.com/name/nm1261971/?ref_=tt_cl_i23

Eli aikasta paljon on aikoinaan esitellyt näyttelijän lahjojaan sen verran nuoreksi, kuten kkiljun alustuksessaan loppupuolella onkin todennut. Voidaan siis puhua jonkun asteisesta teinitähdestä ainakin, ehkä lapsitähdestäkin.

Edit: Näyttäisi syntyneen Madridissa Espanjassa.

Vaikka toisaalta esimerkiksi espanjalaista Wiki-linkkiä ei löydykään eli mistään sellaisesta suuresta nuorisonäyttelijästä ei selvästikään ole myöskään kyse, vaan taitaa olla sivuhahmojen näyttelijä paljolti. Lisäksi näyttää, että näyttely on tysähtänyt vuoteen 2008, jos tuohon elokuvadatapalveluun nyt on täysin 100% luottamista "pienempien" näyrttelijöiden suhteen.

Jotenkin vaikea kuvitella, että Daniel/Mustafa on nyt jo 26-vuotta, kun se jotenkin aina vaikutti niin junnulta! [COO]

Re: Mustafa "Musti" Rasit

Ti Touko 29, 2018 9:52

Muistan hyvin hämärästi hänet. Guillen jengiläisiä..

Ei hänestä oikeastaan ole mitään suurempaan mielipidettä minulla. Kiitos silti analyysistä, kkiljun!
Lähetä vastaus