Serranon perhe -keskustelufoorumi

Rober

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Rober

ViestiKirjoittaja kkiljun » To Helmi 24, 2011 1:11

Kuva

Kolmen yhden jakson ihmeen jälkeen on aika taas siirtyä analysoinnissa hieman aktiivisemmin sarjassa mukana olleeseen hahmoon, nimittäin äijätrion ystävään, Roberiin. Rober nähdään ensimmäistä kertaa sarjassa jaksossa 12, ja heti siinä näemme sen eron, mikä hänet Serranon veljeksistä erottaa. Rober on selvästi omissa bisneksissään menestyneempi kuin veljekset. Franciscon pyöritellessä pokeririnkiään, Rober oli ensimmäisten pelaajien joukossa. Selvemmin tämä näkyy jaksossa 40, missä Rober on valmis ostamaan tavernan Serranon veljeksiltä. Pienen, menestyneemmän kilpailijan leiman Rober saa myös siitä, että hän onnistui houkuttelemaan Paquillon paremman palkan turvin pois veljesten luota.. Roberin voi kuitenkin luokitella äijätrion hyväksi ystäväksi. Hän sekaantunut joihinkin äijätrion seikkailuihin. Esimerkiksi sarjan ehkä parhaimmassa jaksossa (33) hän sekaantuu äijätrion väliseen nakkisotaan menemällä mukaan Fitin yritykseen. Yksi myös läheisesti Roberiin liittyvä juonikuvio on ollut Pepen Serranoille saapumiseen johtanut juonikuvio jaksossa 50. Jaksossa 47, missä veljekset menettävät Paquillon, Roberilla on tärkeä osa. Kaikista sarjan Rober jaksoista minun mielestä juuri jakso 47 on se paras. Varsinaisen hauskoja ovat Roberin kotkotukset, kun hän provosoi Diegoa ja Fitiä haukkumalla heitä liiaksi vaimojensa perässä juoksijoiksi. Roberin perheestä emme saa sarjassa paljoa tietoa. Vaimoa ei mainita, mutta koska hänellä on poika (Rober jr.) Curron luokalla, olettaa saattaa hänen olevan naimisissa, eronnut tai leski. Jakson 47 kotkotukset naimisissa olevien Diegon ja Fitin liiaksi tossun alla-olemisille voisi tulkita siten, että hän on eronnut. Taasen 47 jakson käyttäytymisen voi laitaa myös normaalin provosoinnin syyksi.

Eli summa summarum, saamme sarjan aikana Roberista positiivisen kuvan. Hän on ravintola-alalla menestynyt, joka jaksaa kuitenkin aina tulla tapaamaan ystäviään tavernaan. Huumoristakaan ei tunnu olevan puutetta.

Roberin erinomaisesta hahmosta saamme kiittää näyttelijä Mariano Peñaa. Peña on Serranoitten lisäksi näyttelyt mm. sarjoissa Compañeros, El Comisario ja Aida. Viimeksi mainitussa Peñalla on päärooli. Elokuvien puolelta mainittakoon Al sur de Granada ja El calentito.

Kommentit jälleen kerran mahdollisia!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 6:15
Paikkakunta: Helsinki


ViestiKirjoittaja serranofani2011 » Pe Helmi 25, 2011 12:07

Hyvä luonnehdinta Roberista,erityisesti nuo "kotkotukset" jääneet itsellenikin mieleen.Käväisi jopa mielessä onkohan Espanjassa ihan yleinen tapa hmm pilkata tai ärsyttää,muistaakseni fiti käyti jossain jaksossa Roberin jälkeen samaa olkienkohauttelua eleineen,vai onko taas käsikirjoittajien isku koittelemaan katsojien nauruhermoja?
Avatar
serranofani2011
MESSIASDIEGO
 
Viestit: 66862
Liittynyt: Pe Helmi 11, 2011 2:05
Paikkakunta: Lempäälä


ViestiKirjoittaja Evilman » Pe Helmi 25, 2011 6:41

Mulle tulee Roberista aina mieleen se, kun se kutsuu Fitiä "Fitis". :D

Ihan hauska hahmohan tuo Rober.
Kuva
Kuva
Avatar
Evilman
HYPERDIEGO
 
Viestit: 29768
Liittynyt: Ti Syys 23, 2008 6:51
Paikkakunta: Kuu


Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa