Serranon perhe -keskustelufoorumi

Mari Pau

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Mari Pau

ViestiKirjoittaja kkiljun » Ke Maalis 02, 2011 12:09

Kuva

Analysoituani kaikki tärkeimmät ensimmäiselle sarjaan ilmestyneet hahmot on aika siirtyä toisen tuotantokauden hahmon. Tämän n. 10 hahmon sarjan ensimmäisenä analysoitavaksi Evan Barcelonan aikainen sydänystävä ja Marcosin hetkittäinen kiinnostus, Mari Pau.

Mari Pau ainoassa jaksossaan (toisen tuottiksen ensimmäinen, jakso 14) on lähinnä läheisemmin tekemisissä M&E-parin suhteen kehityksen kanssa. Jakson alussahan tilanne oli seuraavanlainen: Marcos selvästi on Evaan rakastunut, mutta paljastettuaan tunteensa isälleen on vessaharjan uhan alla joutunut viilentämään tunteita. Mari Paun tulo siis sopi loistavasti varsinkin Diegolle. Eva, jonka tunteet Marcosiin ovat vielä pimennossa, selvästi on tyrkyttämässä alussa ystäväänsä Marcosin syliin. Diegokin on ahkerasti viemässä Marcoksen ajatuksia pois Evasta. Kaikki menee hyvin. Diegon luvalla pidetyissä kotibileissä, Marcos ja Mari Pau päätyvät jo suuteluasteelle. Eva ei ole selvästikään tästä näin mielissään. Hän on jo hieman harmissaan nähdessään Marcoksen ja Mari Paun menevän yhdessä ylös. Viimeistään Mari Paun illalla lirkutellessa Marcoksen ihanuudesta Evan on selvästi vaivaantunut eikä haluaisi oikein kuunnella ystävänsä juttuja. Marcoksen ja Mari Paun juttu ei päädy lopulta hyvin, koska Eva mielessään Marcos on rehellinen Mari Paulle, ja tyttö palaa apeana Barcelonaan.

Mielestäni Mari Paun merkityksen sarjassa voisi lyhyesti sanoa näin: Hänen tarkoituksenaan on ollut sarjassa lähinnä toimia E&M-parin esi-Raquelina, eli hänen ollessa paikalla Evassa oli jo huomattavissa tunteiden syntyä Marcosta kohtaan. Mari Pau on tietysti myös siinä mielessä tärkeä hahmo, koska hän on sarjassa ensimmäinen niin sanottu Evan tärkeä ystävä. Marcoksella oli alusta asti Raul, Guillellä oma jengi ja Tetellä Yoli. Curro ja Eva olivat ainoat yksinäiset. Olen Mari Pausta jo monen kertaan maininnut, että hänessä on mielestäni paljon samaa näköä 11 jaksoa myöhemmin tulevan Afrin kanssa. Molempien rooli Evan sydänystävinä lisää vielä samankaltaisuutta. Eli summa summarum: Mari Pau tärkeimmät toimet sarjassa olivat Eva&Marcos-suhteen puitteissa Evan tunteiden ensikipinän tuottajana (Raquelin ollessa tunteiden bensiini) ja Evan ensimmäisenä niin sanottuna tärkeänä ystävänä toimiminen. Tosin Evan Marcos-tunteista on jo merkkejä ensimmäisen tuotantokauden viimeisissä kahdessa jaksossa (mm. Evan jättäessä Joan Manuelin rannalle) jotain merkkejä, joten sanotaan Mari Paun enemmän puhaltaneen enemmän voimaa ensikipinään, ennen kuin Raquel tuli ja kaatoi bensiiniä päälle.

Loistavasta ensikipinän lisävoiman puhalluttajasta, Mari Pausta, saamme kiittää näyttelijä Aida de la Cruzia. Vuonna 1978 Barcelonassa syntynyt de la Cruz on Serranoiden lisäksi näyttelyt mm. tv-sarjoissa Doctor Mateo, Fisica o quimica ja Mar de fons. TV-töiden lisäksi Aida on ollut mukana elokuvissa Iris, ¡Soy un pelele! ja Ens veiem demà.

Kommentoida saa!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa