Switch to full style
kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy
Lähetä vastaus

Bruno

La Maalis 26, 2011 12:02

Kuva


Saran jälkeen seuraavaksi analysoitavaksi saapuu toisen tuotantokauden aikana ja kolmanne kauden alussa Guillen jengissä pyörinyt Bruno. Bruno tuli sarjaan mukaan jaksossa 22, Guillen tutustuessa ensimmäistä kertaa tarkemmin vastakkaisen sukupuolen hienouksiin. Bruno uutena poikana tietysti heti Guillen asemasta tietämättömänä pyrki melkein suoraan haastamaan Guilleä ryhmän johtajana. Tämä näkyi mm, siinä, että Bruno heti esitti tietävänsä enemmän naisista kuin muut pojat. Tytötkin (Lorena, Tete ja Yoli) olivat heti lääpällään Brunoon päin ja kaikki halusivatkin jakson pussausleikin aikana saada juuri Brunon huulet eteensä. Tämän jakson jälkeen Bruno tippui normaalin Guillen jengiläisen tasolle. Poikkeuksena on tosin jakso 25, missä nuorten etsiessä uutta jenginjohtajaa, Bruno ottaa selvästi isomman roolin tapahtumien kulussa. Joten voimme sanoa, että Brunon kohdalla tapahtui kutakuinkin sama asia kuin edellisen analysoitavan, eli Saran kohdalla. Hahmon ensimmäisessä jaksossa tämä tiukemmin mukana juonikuvioissa, mutta heti sen jälkeen merkitys tippuu sivuhahmon tasolle. Tosin ei Bruno niin merkittävässä asemassa ollut ensimmäisessä jaksossa kuin Sara omassaan (Guillen seksuaalivietin herääminen ja G&T:n ensimmäinen pusu tärkeämpiä). Joten Brunoa voisi luonnehtia yhtä merkittäväksi hahmoksi kuin Mustafaa, eli selvästi kaikista Guillen jengiläisistä merkitykseltään toiseksi pienimmäksi.

Brunon tärkein kanssakäyminen tapahtui Guillen ja tämän jengin kanssa. Alussa Bruno ei aivan ollut ymmärtänyt on pomo, mutta hän ymmärsi nopeasti tilanteen ja muuttui Guillen uskolliseksi apuriksi. Bruno saa välillä jengin johtajuudenkin itselleen, mutta näköjään äkkiä luopuu siitä palaten taas nöyristelevämpään rooliinsa. Guillen ja kumppaneiden kanssa Brunolla oli hyvä ystävyyssuhde.

Tyttöjen kanssa Brunolla oli kaksinainen suhde. Sekä Tete että Yoli selvästi ihastuivat nopeasti Brunoon, mutta yhtä nopeasti tämä ihastus loppui ja Brunosta tuli vain yksi poika toisten poikien joukossa.

Opettajia kohtaan Bruno suhtautuminen oli kutakuinkin samanlaista kuin muilla Guillen jengiläisillä.

Himmeitä parrasvalojen hetkiä saaneesta, mutta auttamattomasti sivuosahahmoksi jääneestä Brunosta saamme kiittää näyttelijä Iñaki Zaldueguita. Saran näyttelijän Jennifer Manzanon tavoin Zaldueguin muu näyttelijäkokemus on jäänyt erittäin lisäksi. Serranojen lisäksi Zalduegui, joka on nimestään päätellen baski, on näytellyt vain lyhytfilmissä Hyde & Jekyll.

Saa kommentoida!

Pe Kesä 28, 2013 6:29

Ei liity suoranaisesti Brunoon, mutta olisipa mielenkiintoista tietää mitä "Brunolle" kuuluu nykyisin. Käy värmaan koulussa/töissä, mutta näytteleekö enää? Ja mitä kuuluu muille kaksikko Teté & Guillen kavereille? Ovatko entiset Serrano-näyttelijät yhä näyttelijöitä
("Yolín" tarinan jo tiedämmekin, samoin kuin "Boltsin")?

Re: Bruno

La Marras 28, 2015 6:36

Ei oo Bruno ainakaan ImdB:n mukaan Serranojen jälkeen enää mitään näytellyt.

Miehen nimellä, Iñaki Zalduegui, löytyy Googlella facetili, jossa miekkosella samaa näköä niin aikuisena kuin nuorena lapsena. Sama hemmo taitaa olla, käykää muutkin arvioimassa.

Hahmonahan Bruno oli hyvä, mutta aika ns. turha Serranoihin, kun ei enempää sitten käytetty...

Re: Bruno

Ma Touko 28, 2018 10:51

Aika huomaamaton hahmo. Taisi olla aika pieni rooli hänellä (pohii)

Hyvä analayysi, kkiljun!

Re: Bruno

To Touko 31, 2018 10:31

Iñaki näyttää saaneen facetilin mukaan perheenilsäystä koskapa 2016 napatussa kuvassa mies hymyilee lapsi vieressään. Bilbaosta näkyy tämä sankari olevan?
Lähetä vastaus