Serranon perhe -keskustelufoorumi

Lorena

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Lorena

ViestiKirjoittaja kkiljun » La Maalis 26, 2011 9:54

Kuva

Brunon jälkeen on syytä vielä hetkeksi jäädä G&T-sukupolven pariin ja ottaa seuraavaksi analysoitavaksi Teten ystävänä alussa olleen, mutta lopussa pahimmaksi kilpailijaksi muuttuneen Lorenan. Lorena on ensimmäistä kertaa sarjassa esillä samassa jaksossa kuin Brunokin. Heti siinä saamme selville, mikä oli Lorenan suurimmat avut sarjassa, nimittäin muita tyttöjä kehittyneemmät muodot. Ensimmäisessä jaksossa Lorenalla on sivurooli ja häntä kutsutaankin vain leipurin tyttäreksi. Pieni välihuomautus. Näitä leipurin tyttäriä taitaa olla aika monta, koska sekä Marcoksen (jakso 13) että Guillen (jakso 71) paljastaessa Diegolle kielletyt tunteensa Evan ja Teteen, Diego luulee poikien ensin tarkoittavan leipurin Eva-tytärtä ja leipurin Maria Teresia-tytärtä. Lisäksi Äijätrio on pariin kertaan maininnut nykyisen leipurin rouvan olleen nuoruudessa kaikkien kanssa. Joten kaikkinensa voimme tulkita leipuri-sanan tarkoittavan Serranoissa huikentelevampaa hahmoa. Eli Lorena sai jo ensimmäisessä jaksossa huonon maineen. Seuraavan kerran Lorena on mukana touhuissa kolmannen tuotantokauden alussa ja onkin osallisena pienessä Tete & Richi & Lorena-kolmiodraamassa ja myös Guille & Lorena & Richi-kolmiodraamassa. Eli kauden alussa Lorena on yhdessä Richin kanssa, ja Tete yrittää saada Richin itselleen työntämällä Guilleä Lorenan syliin. Lorena ja Guille menevätkin hetkellisesti yhteen, mutta nopeasti taas eroavat. Kolmannen kauden lopussa ylempänä mainitut kolmiodraamat ovat tipotiessään, Lorenan ollessa selvästi kiinnostunut Guillestä.

Neljännen tuotantokauden aikana tilanne on sitten täysin toinen. Lorena roolina on lähinnä koko kauden aikana Teten kilpailijana toimiminen. Alussa tytöt tappelevat, kuka pääsee mukaan SJK:hon ja lopussa tappelun kohteena on Humberto. Viidennellä kaudella Lorena mainitaan toisessa jaksossa, tämän serkun Nachon ollessa nostamassa Guillen huolia sopivuudestaan Teten poikaystäväksi.

Lorenaa voisi hyvin sarjassa kuvailla juonittelevaksi kaunottareksi (varsinkin neljäs tuotantokausi). Hän on monin paikoin selvästi tietoinen omista avuistaan. Kuitenkin Lorena on mielenkiintoinen hahmo, koska hänestä saatu kuva eroaa suuresti eri kausien välillä. Toisella ja kolmannella Lorena tuntuu mukavalta, viattomalta tytöltä, joka selvästi ei pidä poikien usein seksistisistä kommenteista koskien omaa etuvarustustaan (maantiedon vuoret= Lorenan rinnat). Neljännellä kaudella eteemme tupsahtaa sen sijaan juonitteleva ja kaikkia ikävyyksiä aikaan saava teini. Lorenaa voi juonikkaan kaunottaren lisäksi kuvailla hieman tyhmäksikin ja yksinkertaiseksikin. Hänen koulumenestyksestään ei saada mitään selvää tulosta tietää sarjan aikana.

Lorena on sarjassa eniten ollut tekemisissä erinäisten poikien kanssa. Listalta löytyvät Richi, Guille ja Humberto. Richin kanssa suhde taisi olla enemmän Richi-voittoista Lorenan viattomuuden hyväksikäyttöä. Hänhän (Richi) mm. valehteli kaksikon olleen pussaamassa jne.

Guillen kanssa suhde oli jo paljon kehittyneempi. Suudelmakin saatiin aikaan jo ensimmäisillä treffeillä. Valitettavasti suhde joutui telakalle Guillen suuren suun takia, mutta lämpeni jälleen kauden loppupuolella. Kuitenkaan kovista yrityksistä huolimatta suudelmaan asti luokkaretkellä ei päästy. Neljännen kauden aikana suhde oli hiipumassa Guillen kiinnostuessa enemmän ja enemmän Tetestä. Kuitenkin vielä poikien valitessa laulajaa SJK:hon, Guille oli Lorenan puolella. Tämä kuitenkin johtui luultavasti enemmän halusta ärsyttää Teteä, ja tietysti Lorenan selvästi esillä olevista avuista.

Tärkein miessuhde Lorenalla oli kuitenkin suhde Humbertoon. Läpi neljännen kauden ja viimeistään kolmen viimeisen jakson aikana, että Lorenalla oli selvästi Humberto kiikarissa, ja hän vähät välitti Teten tunteista ja mielipiteistä. Lorena otti kaikki Humberton Tete-vapaat ajat tehokkaasti hyödykseen ja saikin tämän pettämään Teteä hänen kanssaan. Varmasti tässäkin luontaiset avut auttoivat hyvin tavoitteissa. Lorenan kannalta pahaksi onneksi, Humberto voitti jopa tytön röyhkeydessään, ja yritti pyörittää suhdetta molempiin tyttöihin. Lorenallekkin totuus selviytyi lopulta, ja tyttö antoikin Humberton tuntea loukatun naisen raivon.

Poikien lisäksi Lorenan on ollut eniten kanssakäymistä sarjassa Teten kanssa. Koska, kuten ylhäältä pystymme lukemaan, Lorenalla oli säpinää kaikkien samojen kolmen pojan kanssa kuin Tetelläkin, voimme helposti olettaa tyttöjen ollen kaikkea muuta kuin ylimmät ystävät. Kuitenkin alussa molemmat tulivat hyvin toimeen. Tetellä tietysti esitti Lorena ystävää, saadakseen tämän pois Richin kimpusta. Tytöt jopa jakoivat huoneen luokkaretkellä. Neljännellä kaudella tyttöjen välinen ystävyys sitten meni täysin poikki. Lorena oli Teteä vastaan kaikessa (SJK ja Humberto). Kissatappelutkin olivat erittäin lähellä. Syitä tähän oli tietysti, että vaikka Lorena ja Tete ovat samojen poikien kanssa pyörineet, tämä oli ensimmäinen kerta kun molemmilla oli sama poika suurennuslasin alla. Lorenan pyöriessä Guillen kanssa Tetellä oli Richi mielessä, ja Lorena Richi-kuviotkaan eivät niiden heikkouden takia haitanneet. Humberton kohdalla asia oli sitten toisin. Tete varmasti vertasi itse omia ulkoisia avujaan Lorenan vastaaviin ja huomasi jäävänsä tappiolle. Ehkä tietäen sisäisesti Humberton mieltymykset, Tete piti viisasti Lorenaa uhkana. SJK:n laulajaa valittaessa Tete oli myös selvästi tietoinen, että jos pojat etsivät laulajaa vain ulkonäön perusteella, Lorenan ollessa silloin vahvemmassa asemassa.

Lorenan suhde muihin sarjan tyttöihin ei eronnut paljoa. Yoli selvästi Teten uskollisena ystävänä suhtautuu Lorenaan paljolti samalla tavoin kuin Tetekin. Kolmannen tuotantokauden alussa Lorenalla on muuta tyttöä mukana leikeissä, mutta näitä emme yhden jakson jälkeen enää näe.

Juonittelevasta kaunottaresta, Lorenasta, saamme kiittää näyttelijä Maria Anne Favreuta. Favreun näyttelijäura on jäänyt ikävän lyhyeksi. Serranojen lisäksi hän ei ole ollut mukana missään toisessa produktiossa. Ihmettelen tätä hieman, koska Favreun näyttelijätaidot olivat ihan hyvät, ja ulkonäössäkään ei ole mitään vikaa.

Kommentoida saa!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 6:15
Paikkakunta: Helsinki


ViestiKirjoittaja S-T » Su Syys 08, 2013 10:26

Lorena on hiukka erikoinen hahmo. Näköjään ilmeisen tarkoituksella sellainen "tuuliviirihahmo", joka on tekijöiden mieltymyksistä ja sarjan jakson juonesta riippuen joko melkein kuin nunna tai joku paljastelija jne tyrkky :D

Mutta ihan hyvä hahmo ja kauniskin! ;)
JUMALA ARMAHTAA, PALSTAMESTARI EI!!!
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
S-T
Viikon VIP 20/24, 2020 & VVK I, VVK II, VAK II, VK I, SPKFAK 2019 & KN, KO, SPK100 2019 & Kvs.T VIII [9x] & PB 2019 -pää & 10 v. PVT -mestari & PAK, PB 2019 & Viikon kirjoittaja & Viikon 20-24 aktiivisin [SPKFAK2020]
Viikon VIP 20/24, 2020 & VVK I, VVK II, VAK II, VK I, SPKFAK 2019 & KN, KO, SPK100 2019 & Kvs.T VIII [9x] & PB 2019 -pää & 10 v. PVT -mestari & PAK, PB 2019 & Viikon kirjoittaja & Viikon 20-24 aktiivisin [SPKFAK2020]
 
Viestit: 181244
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 4:56

Re: Lorena

ViestiKirjoittaja Shelle » Su Marras 08, 2015 12:08

Aika ärsyttävä hahmo.
Kuva
I have loved you for a thousand years,
I'll love you for a thousand more.
Avatar
Shelle
SST I 2018 & VAK I 2018 & VF II 2018
SST I 2018 & VAK I 2018 & VF II 2018
 
Viestit: 244539
Liittynyt: Su Touko 04, 2008 6:43
Paikkakunta: Lahti


Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa