Serranon perhe -keskustelufoorumi

Daniela

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Daniela

ViestiKirjoittaja kkiljun » La Huhti 02, 2011 11:33

Kuva

Seuraavana hahmoanalyysin piinapenkkiin saapuu jälleen kerran yhden jakson ihme, nimittäin Diegoon ihastunut Paquillon sijainen Daniela. Daniela siis tuli sarjaa jaksossa 24, ja sekoitti miesten päät. Santin lisäksi tavernan miesasiakkaat olivat selvästi ihastuneita tummaverikköön. Diego sen sijaan ei kiinnostuksen merkkejä näyttänyt, mutta ei maininnut Lucialle uudesta tarjoilijasta kertoessaan tämän olevan naispuolinen, josta Fiti miestä piikitteleekin. Diegon pelastaessa Danielan asiakkaan kynsistä, hän tahtomattaan saa naisen ihastumaan itseensä. Danielan heräävistä Diego-tunteista tietämättömät Diego ja Fiti patistavat naiseen ihastunutta Santia tutustumaan paremmin naiseen. Tämä rohkaistuukin tekemään siirron, mutta saa naiselta rukkaset. Aamulla Santi valitteleekin ainaista huonoa onneaan naisten kanssa, ja Diego päättääkin kysyä Danielalta mikä veljessä mätti. Diegon saama vastaus ei häntä miellytä, koska Daniela epäsuorasti vihjaisee olevansa ihastunut isompaan kaljupäähän. Visusti Luciansa kanssa naimisissa oleva Diego tietysti heti torjuu kauniin naisen lähentelyt ja tunnustukset. Kuitenkin jotain heidän välillään tapahtuu, mikä tekee tapahtuneen nähneen Santin ja Carmenin epäilemään että kyseessä olisi jo kielletty suhde. Diegon tilannetta ei helpota yöllä nähty märkä uni, jossa Lucia muuttuu kesken hyväilyn Danielaksi. Seuraavana päivänä Diego onkin erittäin epämukavassa tilanteessa tavernassa. Illan päätteeksi hän saa kuitenkin Danielan ymmärtämään, että ei aio tämän kanssa suhteeseen ja päättäkin lähettää tytön pois tavernasta. Kuitenkin Danielan halatessa Diegoa sama kaksikko (Santi ja Carmen) näkevät jälleen tilanteen ja päätyvät vielä epäilemään tilanteen oikeaa laatua. Syyllisyydentuntoinen Diego myöntääkin samana iltana takaisin tulleelle Lucialle pettäneensä häntä. Lucia ei kuitenkaan ole asiasta moksiskaan, koska kyseessä oli vain unipettäminen.

Miten kuvailisimme yhden jakson Danielaa? Hänestä, kuten Raquelistakin tulee heti mieleen sana kaunis. Daniela on kyllä klassinen tummaverinen kaunotar. Lisäksi nainen on selvästi määrätietoinen pyrkiessään saamaan haluamia asioita. Naisessa on ehkä samaa viettelijättären vikaa, kuten myöhemmässä Lorenassa. Kaikki tavernan miehet olivat heti täysin naisen lumoissa, jotkut jopa liinakin. Älykkääksi ja hienotunteiseksi Danielaa voisi myös kutsua. Tämä näkyy mm. siinä, että hän oikein mukavalla antoi Santin ymmärtää olevansa toisesta kiinnostunut.

Danielan yhden jakson suurin kanssakäyminen tapahtuu työnantajien, Santin ja Diegon kanssa. Veljeksiä kohtaan Danielalla oli hyvä suhde. Hän auttoi miehiä kaikessa mahdollisessa (hieronta). Huonoa oli tietysti, että Daniela rakastui, juuri siihen väärään ja varattuun veljeen, joten pitempi ura tavernassa jäi haaveeksi.

Kauniin Danielan hahmosta saamme kiittää näyttelijä Iliana Leónia. Serranoiden lisäksi León on ollut mukana tv-sarjoissa Aida, 7 vidas, Impares ja Cafetería Manhattan. Elokuvien puolella hän on ollut mukana elokuvissa Reinas ja Caracas amor a muerte.

Kommentoida saa!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 6:15
Paikkakunta: Helsinki


ViestiKirjoittaja Fermin » Su Huhti 03, 2011 11:36

Joo.. Ei ehkä niitä mun lemppareita, todellakaan. Chonin ja Joan Manuelin ja parin muun hahmon jälkeen, taitaa olla neidillä hyvä paikka mun inhokki listalla. Ihan nätti ja tälleen, emmä sitä kiellä, mutta jotenkin häiritsi sen olemus.. :lol:
I ate his liver with some fava beans and nice Chianti
Fermin
Queen Hysteria
 
Viestit: 7802
Liittynyt: La Tammi 15, 2011 2:45


Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa