Serranon perhe -keskustelufoorumi

Washington

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Washington

ViestiKirjoittaja kkiljun » Su Heinä 31, 2011 7:43

Kuva


DVD:n jälkeen hahmoanalyysissa on aika jälleen keksittyä merkitykseltään hieman vähäpätöisemmän hahmon analysointiin. Analyysivuoton saa siis Fitiä korjaamossa ahkerasti avustanut Washington.

Ennen kuin aloitan hahmon analysoinnin, on heti mainittava, että kuten Diezin kohdalla Washingtoninkin analyysivuoro olisi pitänyt olla huomattavasti aikaisemmassa vaiheessa kuin nyt.

Hahmohan nähdään ensimmäistä kertaa jo jaksossa 16, äijätrion pyytäessä tätä hieman pelottelemaan miesten mielestä liiaksi Luciaa lähentelyttä Serbiä. Sen jälkeen näemme hahmoa harvemmin. Suurin osa hahmon tapahtumista liittyy ja tapahtuu Fitin korjaamon yhteydessä. Kohtaukset ovat kaikki lyhyitä. Malliesimerkkinä. Tämän jälkeen hahmo on pitkään pimennossa ja vasta neljännellä tuotantokaudella hahmoa nähdään taas enemmän. Jaksossa 51 esimerkiksi Wash on saa Raulilta Ramonin Harrikan korjattavaksi ja korjaa sitä hetken ennen kuin Fiti tulee paikalle ottaen silloin tehtävän omalle vastuulleen. Tämän jakson jälkeen Wash on jälleen paljon pimennossa ja tulee vain aika ajoittain esille. Näemme hahmon viimeistä kertaa jaksossa 91 Fitin seikkaillessa hemaisevan naisasiakkaansa kanssa.

Miten sitten kuvailisimme Washia? Ensiksi suuri ero tietysti toisiin hahmoihin (pois lukien jotkut pakkomustat lasten luokissa) hänen ihovärinsä. En tässä tietysti rasisti ole, mutta yhden jakson ihmeen, Diequiton, lisäksi Wash on ainoa tärkeämpi tummaihoinen hahmo sarjassa. Wash on mulatti, siis toinen vanhemmista on valkoinen ja toinen tummaihoinen, eli kuten Yhdysvaltain presidentti Barack Obama. En tässä tietysti Washia sarjan pakkomustaksi luokita, mutta selkeä ero muihin hahmoihin on tässä tapauksessa nähtävissä. Washista tulee myös sarjassa selvästi esille se, että kuten työnantajansakin, Fiti, Wash on asiantuntija moottoriajoneuvojen parissa. Muuta hahmot usein voivat pyytää mieheltä apua ongelmissaan. Ensimmäisen Wash-jakson rooli Sergi-pelotteena taas tuo sen esille, että Wash voi olla myös halutessaan kova.

Korjaamossa työskentelyn takia Washin tärkein kanssakäyminen sarjassa tapahtuu Fitin kanssa. Hahmojen välisestä suhteesta saa sarjassa erittäin hyvän kuvan. Fiti arvostaa Washia työntekijänä ja Wash Fitiä työnantajana. Kuitenkin jos Fiti jonkun herkkupalan löytää mitä korjata, niin hän useimmiten varaa sen itselleen. Kyseessä on ehkä oma innostus siitä, että pääsee kaunokaisen kimppuun, eikä siitä että Fiti ei Washin taitoihin luota.

Washin kanssakäyminen muiden hahmojen kanssa on jäänyt selvästi Fiti-suhteen varjoon. Raul on ehkä se toinen Washin kanssa eniten tekemisissä ollut hahmo. Tästä suhteesta kuten muistakaan suhteista ei ole mitään pahaa sanottavaa. Wash tulee selvästi toimeen kaikkien kanssa. Sergi tosin ei varmaan kauheasti pitänyt jaksossa 16 saamasta pienestä kurinpalautuksesta.

Fitin uskollisesta, moottorimaailman hyvin tuntevasta Washista saamme kiittää näyttelijä Tino Cruzia. Cruz kuuluu samaan joukkoon Adrian Rodriguezin ja Christian Criadon kanssa. Taidoista huolimatta Serranon perheen rooli on jäänyt Cruzin ainoaksi.


Saa kommentoida!

EDIT: Kuva ei nyt suostu näkymään kunnolla, muuta sarjan DVD:t omistavat voivat chekata saman kuvan sieltä. Kuva on jaksosta 16.
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 6:15
Paikkakunta: Helsinki

Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa