Serranon perhe -keskustelufoorumi

Geena

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Geena

ViestiKirjoittaja kkiljun » Su Elo 07, 2011 6:46

Kuva

Tinínin jälkeen analyysivuoron saa Marcosin ystävä Lontoosta, eli Geena.

Geena voidaan luokitella myös yhden jakson ihmeeksi, vaikka hahmo nähdään myös jaksossa 53. Jakson 53 näkyvyys tapahtuu jakson cliffhangermaisessa loppukohtauksessa, joten en nyt sitä Geena-jaksoksi laske.
Geena tulee siis jaksossa 54 Lontoosta Madridiin paetakseen hankalaksi muuttunutta tilannetta poikaystävänsä, Abdulin, kanssa. Marcos on juuri jaksoa aikaisemmin saapunut itse takaisin kotiin ja saanut myös selville Evan ja Raulin yhden yön jutusta, joten Geenan tulo tapahtui erittäin otolliseen aikaan E&M-suhteeseen liittyvien sotkujen kannalta. Geenan ja Marcoksen välillä on heti nähtävissä yhteyttä, jonka jopa Fiti ja Santi huomaavat. Nämä saavat tehtäväkseen Geenan majoittamisen. Geenan yöllä puhuessa puhelimeen ja Marcoksen ja Geenan läheisiä keskustellessa muistellessaan, Fiti ja Santi keksivät naisen olevan raskaana. Isä on miesten mielestä tietysti Marcos. Geenan pahoinvoinnit lisäävät miesten varmuutta asiasta, ja monen yrityksen jälkeen he onnistuvat hankkiman tältä riittävästi pissaa raskaustestiä varten. Positiivisin tuloksin he marssivat Diegon luokse, järkyttäen pahasti paikalla olevaa Evaa. Marcos tulee myöhemmin puhumaan isälleen, ja ymmärtää miesten puhuvan Evan raskaudesta. Illalla Geena on laittanut ruokaa Serranoilla miesten tullessa selvittämään asiaa. Ennen kuin asiaa aletaan selvitellä saa Geena vielä raivoavan Evan kimppuunsa ja Geenan poikaystävä, Abdul, paukahtaa paikalle. Lopulta kaikille selviää, että Geena on saamassa lasta Abdulin kanssa. Parin lähteekin sitten jakson lopussa onnellisina tulevan lapsen vanhempina takaisin Lontooseen.

Geena voitaisiin luonnehtia aika voimakastahtoiseksi naiseksi. Hänhän tullessaan Madridiin kertoi Marcokselle antaneensa ultimaatumin Abdulille, tämä mielestäni kertoo mielenlujuudesta. Geena tuntuu olevan myös tunteellinen ja herkkä.

Miksi sitten Geena tuotiin sarjaan? Ehkäpä tässä haluttiin jollain tavoin vielä tuoda Marcoksen Lontoossa oloa mukaan sarjaan. Tärkeämpi rooli Geenalla oli kuitenkin toimia yhtenä jaksojen 53-55 aikana tapahtuneen E&M-kriisin osapuolena. Eva ja Marcoshan olivat enne Geenan tuloa jo sopineet ja menneet taas yhteen, Marcoksen uskoessa Evan valheen Raulin ja Evan yöstä. Fitin ja Santin salapoliisityön tulokset kuitenkin sotkivat kaiken. Eva luuli Geenan odottavan Marcoksen lasta, ja Marcos vastaavasti Evan olevan raskaana Raulille. Joten siinä mielessä Geenan tulo toi lisää tulta E&M-parin kriisiin. Periaatteessa Geenan tuomat sotkut paljastivat Evan kolme suudelmaa-valheen ja antoivat täten E&M-parille mahdollisuuden palata yhteen seuraavassa jaksossa ja puhtain paperein ilman valehtelua. Ilman tätä E&M-pari olisi ollut yhdessä, mutta valheen perusteella. Ja tämähän ei ole koskaan hyvä pohja toimivalle parisuhteelle.

Geenan tärkein suhde sarjassa on suhde poikaystävään, Abduliin. Suhde tuntuu olevan hyvässä jamassa, vaikka naista ehkä hieman Abdulin päättämättömyys naimisiinmenon ja lasten suhteen. Rakkautta on ilmassa. Abdul oli heti valmiina puolustamaan tyttöystäväänsä hulluja espanjalaisia vastaan. Varsinkin kun pissakin oli jo joutunut miesten käsiin.

Toinen tärkeä suhde Geenalle on ystävyys Marcoksen kanssa. Pari selvästi lähentyi voimakkaasti Marcoksen Lontoon-aikana. Geena kertoi kaikki ongelmat Marcokselle ja Marcos koko Eva-sotkun Geenalle. Joten ei ihme, että tyttö kriisin sattuessa saapuu Marcoksen luo pakoon. Parin keskinäistä suhdetta voisi kutsua vahvaksi platoniseksi suhteeksi.

Muihin hahmoihin Geenalla on kaksinainen suhde. Santi, Fiti ja varsinkin Eva ovat epäileväisiä Geenan Madridiin tulon syistä. Muut hahmot suhtautuvat kaikki positiivisesti Geenaan.

Geenan mielenkiintoisesta, pissavarkauden kohteeksi joutuneesta hahmosta saamme kiittää näyttelijä Fabiana de Oliveiraa. De Oliveira liittyy samaan joukkoon kuin Adrian Rodriguez, Christian Criado ja Tino Cruz. Näyttelijälahjoista huolimatta Geena rooli Serranoissa on jäänyt de Oliveiran ainokaiseksi.

Saa kommentoida!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron