Serranon perhe -keskustelufoorumi

Virginia

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Virginia

ViestiKirjoittaja kkiljun » Su Elo 28, 2011 6:52

Kuva

Groguin jälkeen hahmoanalyysivuoron saa jälleen yksi sarjan niin sanotuista yhden jakson ihmeistä. Tällä kertaa tämä on Lucian Barcelonan ystävä Virginia.

Virginian yhden jakson vierailu tapahtuu jaksossa 64. Nainen tulee Lucian luokse käymään aviomiehen paljastuttua pettäjäksi. Virginia on tietysti katkeralla mielellä liikkeellä ja ilman sen suurempaa halua nauttia enää elämästä. Jakson aikana Marcos on kuitenkin se, joka onnistuu hieman Virginian olotilaa parantaa. Marcosille toisesta naisesta kiinnostuminen sopii myös, koska tilanne Evan kanssa on juuri hieman jäissä. Tyttöä on kosittu, mutta vastausta ei ole kuulunut. Lisäksi Evan lähettämä viestikin antaa ymmärtää naisen olevan jo muista kiinnostunut. Joten tilanne on sekä Virginialle ja Marcosille juuri sellainen, jolloin keskinäistä suhdetta voisi harkitakin. Väreilyä onkin heti nähtävissä, sattumavaraisista vessakohtaamisista alkaen. Raul on tietysti parhaan ystävän uusista naisseikkailuista tietoinen, ja jopa työntää Marcosia kohti mahdollista suhdetta. Lucia ja muut taas ovat aivan tietämättömiä koko tilanteesta. Jakson aikana suhde kehittyy niin pitkälle, että Virginia on jo saamassa seuraa talon olohuoneen vuodesohvalle. Kuitenkin juuri enne aktin alkua saa Raul viestin, että Evan oletetut seikkailut JM:n olivat valetta ja hän pystyy Afrin avulla estämään Marcosia menemästä vielä pitemmälle. Tämän kohtauksen jälkeen Virginiaa ei paljoa nähdä jaksossa. Hän taitaa vain vähin äänin livahtaa hotelliin tai jonnekin muualle asumaan.

Jos haluamme Virginiaa kuvailla, niin häntä voisi parhaiten kuvat aikuiseksi kokeneeksi naiseksi. Petetyksi joutuminen haavoitti naista, mutta samalla myös luultavimmin vahvisti häntä. Kuitenkin Virginiasta sai koko jakson aikana hieman katkeran ja epävarman naisen kuvan, jolta puuttui jo hieman itsetuntoakin. Marcosin kanssa koettu pieni seikkailu olikin sitten naiselle tärkeä, koska pystyi näin todistamaan olevansa vielä miehiä kiinnostava vaihtoehto. Eli Virginian itsetunto kasvio tämän pienen Marcos-seikkailun myötä.

Suhde Marcokseen onkin se Virginiaa eniten sarjassa määritellyt suhde. Molemmat olivat siis juuri jonkinmoisen parisuhdekriisin kourissa, joten pieni seikkailun kokeminen uuden kumppanin kanssa ei suurta ponnistusta vaatinut. Parin välillä oli sitä sähköä, mutta Marcos sitten viime hetkellä muisti kuka hänen sydämensä todella omistaa.

Toinen hahmo, jonka kanssa Virginia on sitten jaksossa enempi tekemisissä, on Lucia. Kaksikko tuntee toisensa Barcelonan ajoilta ja he ovat hyviä ystäviä keskenään. Lucia tukee ystävätärtään tämän kärsimysten tiellä, mutta ei ole tietoinen Marcoksen ja Virginian välisistä tapahtumista. Mutta naisten välistä suhdetta voisi kuvailla tasapainoiseksi.

Muitten hahmojen suhtautumisen Virginiaan voisi jakaa kahteen osaan. On sellaisia (kuten Candela, Carmen), jotka Lucian tavoin tukevat Virginiaa tämän kriisin aikana. Tämän lisäksi on sitten myös niitä, jotka eivät suhtaudu niin hyvin naiseen. Näistä esimerkkeinä Afri ja Raul. Syinä näissä tapauksissa Marcoksen ja Virginian välisen suhteen kehitys ja siitä johtuva penseys Virginiaa kohtaan.

Ennen kuin tässä aletaan ketään kiittää hahmosta, pohditaan hetken mikä Virginian rooli oli sarjassa. Mielestäni tämä ei ole selvästi nähtävissä. Hahmon tärkein tapahtuma on pieni suhde Marcoksen kanssa, mutta mielestäni tämä juonikuvio oli hieman turha. Siten asetan Virginian myös turhan hahmon joukkoon. Ehkä Virginian tulolla yritettiin jollain tavalla vielä tuoda jotain draamaa viimeisiä vetelevään E&M-juonikuvioon. Mahdollisesti Virginian mukaantulo oli tapa antaa hahmon näyttelijälle, Lola Marcelille, mahdollisuus laajemman huomion herättämiselle. Ken todellista syytä tietää? Kuitenkin sarjan olisi voinut hyvin pärjätä myös ilman Virginian mukanaoloa.

Virginian kovia kokeneesta, mutta Marcokselta hetkellistä lohtua saaneesta hahmosta saamme kiittää näyttelijä Lola Marcelia. Malagassa 1967 syntynyt Marceli on Serranoiden lisäksi ollut mukana lukuisissa tv-sarjoissa. Marcelin IMDb-tietoja tutkittaessa näemme sen, että tv-sarjat, jossa hänellä on lukuisimpia vierailuja kuin 20 jaksoa, ajoittuvat kaikki Serrano-vierailun jälkeiseen aikaan. Joten hieman voisimme spekuloida, että lyhyt Serrano-vierailu hieman raotti Marcelin ovia tv-sarjojen huikeassa maailmassa. Nimittäin Marcelin töihin lukeutuu kaksi pidemmän ajan tv-työtä. Nämä ovat SMS, sin miedo a soñar (2006-2007, mukana 187 jaksossa) ja Amar en tiempos revueltos (2007-2009, mukana 260 jaksossa). Molemmat sarjat luokitellaan IMDb:ssä draamoiksi, mutta luulen molempien sarjojen ollevan enemmän saippuasarjojen kaltaisia. Tätä teoriaa tukee jo se tosiasia, että Marciali esimerkiksi jälkimmäisessä sarjassa hoiti melkein sata jaksoa enemmän, siitä mikä on Serranoiden kokonaisjaksojen määrä. Sarjan ulostulo tahti on ollut keskimäärin. 2,5 jaksoa viikossa, mikä mielestäni viittaa myös saippuasarjamaisuuteen. Ensimmäisenä mainittu SMS on siinä mielessä kiinnostava, että tämän sarjan taustalta löytyy meille kaikille tuttu Daniel Ejica. Näiden kahden suuremman tv-työn lisäksi Marciali on myös näytellyt mm. tv-sarjoissa 7 vidas, El comisario ja Hospital Central. Elokuvien puolella Marciali on ollut mukana elokuvissa La spagnola ja Besos de gato.

Saa kommentoida!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa