Serranon perhe -keskustelufoorumi

Uta

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Uta

ViestiKirjoittaja kkiljun » Su Loka 02, 2011 7:49

Kuva

D. Fructuoson jälkeen on luontevaa jatkaa analysointia toisen samassa jaksossa ainoan esiintyneen hahmon parissa. Uhriksi joutuu siis Fructuoson uusi mielitetty, Uta.

Uta voidaan luokitella täydelliseksi sivuhahmoksi. Uta liittyi siis samaan juonikuvioon kuin Fructuoso. Eli pari tuli jaksossa 70 yllätysvierailulle Madridiin. Uta esitti vierailun aikana sitä yllätystä. Kuten jo Fructuoson analyysissa totesin, Fiti ei ollut Utasta kovin innostunut. Lisäahdistusta lisäsi isän suunnitelmat avioitumisesta tämän hemaisevan saksattaren kanssa. Fiti oli omat epäilyksensä, ja viettikin suurimman osan ajan tukkanuottasilla Utan kanssa. Utan liittyy sitten myös samaiseen juonikuvioon liitettävissä oleva sivujuonikuvio. Nimittäin näyttää sieltä, että D. Fructuoso ei ole ainoa Utaan ihastuva. Isoisänsä tavoin naisista paljon pitävä Raul ihastuu mahdolliseen isoäitipuoleensa. Uta kun ystävällisenä ihmisenä halusi auttaa Raulia tämän koulutyössä. Ja kun Uta käytti ehkä hieman paljastavia vaatteita, niin eihän siinä sitten Raulin kohdalla muuta voinutkaan olla tuloksena. Raul ei tosin tee mitään asian suhteen. Afrille hän kyllä asiasta mainitsee, mutta Uta on asiasta täysin tietämätön.

Uta voisi hahmona kuvailla kauniiksi naiseksi, jolla on jotain järkeä päässä. Eli ei missään nimessä mikään vamppi. Eihän hän sellainen saksalaisena voisi ollakaan. Hän hyväsydäminen ihminen, joka näkee kaikissa ihmisissä jotain hyvää. Hän haluaa tulla kaikkien kanssa toimeen. Tämä kaikki on tietysti omalla tavallaan ihan selvää. Utahan tulee uutena hahmona, joten ehkä hänellä ei ole haluja eikä varsinkaan varaa alkaa suututtaa muita hahmoja, ainakaan tahallaan. Tahattomastihan hän kyllä tällä saralla jaksossa onnistuu (Fiti ja Afri).

Utan tärkein suhde sarjassa on suhde sulhaseen, D. Fructuosoon. Kuten miehen analyysissa totean, kyseessä on ihan tasapainoinen suhde, jossa molemmat osapuolet pitävät toisistaan. Fructuoso joutuu puolustamaan pojalleen suhdettaan, mutta muistaakseni Uta ei joudu samaan tilanteeseen. Mutta tämä ei tietysti tarkoita etteikö Uta olisi samalla lailla puolustanut suhdetta sen joutuessa hyökkäyksen kohteeksi. Hän ei joudu vaan samanlaiseen tilanteeseen kuin Fructuoso.

Fructuoson jälkeen mielenkiintoinen Utaan liittyvä hahmo on tietysti poikapuoliehdokas Fiti. Alku ei siis ollut mikään se paras mahdollinen, mutta jakson aikana uskon Fitinkin lämmenneen Utalle. Viimeistään tämä tapahtui Fructuoson laittaessa poikansa takaisin ruotuun. Fitin ja Utan välillä ei synkannut hyvin, ja suurin syy tähän oli varmasti se, että Fitihän oli Utaa vanhempi. Eli oikeutetusti Fiti epäili vilunkipelin olevan käynnissä, muta tällä kertaa sitten erehtyi.

Kahden edellä mainitun lisäksi Uta oli sarjassa sitten kolmanneksi eniten tekemisissä Raulin kanssa. Hän siis auttoi poikaa koulutehtävissä ja tahattomasti sai pojan ihastumaan itseensä. Siitä sitten aiheutui lukuisia ongelmia. Uskon, että Uta ei ollut kiinnostunut Raulista sillä tavoin, vaan halusi vain auttaa poikaa ahdingossa. Eli koko hässäkkä oli pohjimmiltaan Raulin aikaansaannoksia.

Afri on sitten ehkä se neljäs ja viimeinen mielenkiintoinen hahmo Utaan liittyen. Kuten edellisestä kappaleesta näemme, Raulin Uta-intoilut eivät tietystikään mitään ilon huudahduksia saaneet Afrin kohdalla aikaan. Joten Afri ei varmasti pitänyt Utaa minään mielenkiintoisena ja mukavana ihmisenä.

Muiden hahmojen suhtautuminen Utaan on taas sitten ollut täysin pimentoon. Näistä ei nähdä mitään selviä merkkejä jakson aikana. Candela ja Carmen luultavasti hieman ihmettelivät koko tilannetta, ja Santi oli Fitin tukena Uta oikeiden pyrkimysten epäilemisessä. Muitten hahmojen suhtautumista voisi parhaiten luokitella siihen positiivisen ja neutraalin välimaastoon.

Utan kiinnostavasta hahmosta saamme kiittää näyttelijä-malli Erica Prioria. Legendaarisen López-Vázquezin jälkeen saamme jälleen kiittää hieman vaatimattomampaa näyttelijää, mutta 1974 syntynyt Prior aivan Criadon (Humberto), Favreaun (Lorena) ja Manzanon (Sara) tasolle tipu. Priorin näyttelijäuraan kuuluvat Serranoiden lisäksi tv-sarjat ChromiumBlue.com, Los Hombres de Paco ja Tita Cervera, la baronesa. Elokuvien puolella Prior on ollut mukana elokuvissa El segundo nombre, Chromiumblue.com, The Birthday ja Arritmia. Joukossa on vielä yksi lyhytelokuva: Eva, en blanco y negro.

Saa kommentoida!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 6:15
Paikkakunta: Helsinki

Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa