Serranon perhe -keskustelufoorumi

Kakkos-Lucia

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

Kakkos-Lucia

ViestiKirjoittaja kkiljun » Su Marras 06, 2011 8:46

Kuva

Joseliton jälkeen hahmoanalyysivuoron saa jälleen kerran ns. yhden jakson ihmeeksi jäänyt hahmo. Tällä kertaa kyseessä on jaksossa 77 Diegon kanssa heilastellut Lucia. Jotta en hahmoa tutumpaan Luciaan sekoita, niin käytän hänestä analyysissa termiä kakkos-Lucia, eli paljolti samaa nimeä kuin jakson jaksorankintekstissäkin.

Kakkos-Lucian ainoa jakso oli siis jakso 77, ja hän liittyi juonikuvioon, missä Fiti yritti piristää Diegoa houkuttelemalla tämän sinkkubileisiin Mogamboon. Mogambossa Fiti ja Diego sitten tutustuvat kahteen naiseen. Toinen oli kakkos-Lucia, joka jäi kuin sattuman kaupalla Diegon kanssa juttelemaan. Nimi ja ammatti osoittautuivat täysin samoiksi vanhemman Lucian kanssa, aiheuttaen näin Diegolle epämukavan tilanteen. Kakkos-Luciakin tuntui heti pitävän tilannetta hieman epämukavana. Seuraavana päivänä Fiti painosti Diegoa ottamaan yhteyttä kakkos-Luciaan. Diego oli asiasta epävarma, koska yhteensattuvuus häiritsi ehkä liikaa. Kakkos-Lucian näimme sitten taas myöhemmin jaksossa, kun hän saapui yllättäen Fitin ja ystävättärensä kanssa tavernaan. Diego jutteli taas naisen kanssa, ja nelikko päätti lähteä taas yhdessä Mogamboon. Fiti oli tässä koko ajan se aktiivisin osapuoli, koska hänellä oli taustalla huoli kadonneesta vihkisormuksesta. Mogambossa kakkos-Lucia ja Diego jatkoivat keskustelujaan, ja lähenivät entisestään lopulta aloittaen jopa yhdessä tanssimisen. Ykkös-Lucia oli sitten tullut Mogamboon Candelan kanssa Fitiä vahtimaan ja näki edellä mainitun parin. Tämä tietysti aiheutti ykkös-Luciassa mustasukkaisuuden tunteita. Diego näki myös ykkös-Lucian, joten meni tilanteessa vielä hämmentyneemmäksi. Kakkos-Lucia ihmetteli koko juttua, mutta Diego ei pystynyt selittämään asioita. Diego ja kakkos-Lucia lähtivät yhdessä juhlista, ja ajautuivat lopulta Serranoille. Serranoilla Diego ja kakkos-Lucia juttelivat ja kaikki johti lopulta suudelmaan. Suudelman aikana kakkos-Lucia muuttuu Diegon silmien edessä ykkös-Luciaksi. Tämän olikin sitten viimeinen kohtaus, missä näemme kakkos-Lucian. Hän kohtaloaan en sen kummemmin selitetä, mutta Diegon Fitille antamista selityksistä voimme päätellä, että parin välillä ei tapahtunut sitten mitään muuta. Diegon selitellessä tapahtumia myöhemmin Candelalle ja ykkös-Lucialle näimme, sitten selvästi että kakkos-Lucia herätti joitain mustasukkaisuuden tunteita ykkös-Luciassa.

Joten jos tarkastelemme kakkos-Lucian roolia sarjassa, niin hänet voitaisiin jollain tavoin luokitella ennenkin esille ottamiini Raqueleihin. Eli naishahmoihin, jotka toimillaan jollain tavoin saavat sarjan pääparien naispuoliset osapuolet mustasukkaiseksi. Kakkos-Lucialla oli siis tässä tapauksessa vaikutuksensa ykkös-Lucian tunteisiin Diegoa kohtaan. Tunteitahan ykkös-Lucialla varmasti oli erosta huolimatta, mutta kakkos-Lucia toi ne vain pintaan. Chonihan oli kuitenkin tässä tapauksessa se lopullinen Raquel, joka johti D&L-parin yhteen paluun.
Kakkos-Lucian luonteesta saamme kohtalaisen paljon selville yhdenkin jakson aikana. Hän on selvästi aika epävarma itsestään, eikä mitenkään sosiaalisesti suuntautunut. Eli tässä mielessä pieni vastakohta ykkös-Lucialle. Hän myös tuntui sopivan hyvin yhteen Diegon kanssa, kun heidän mielipiteensä esimerkiksi Mogambo-juhlista oli melkein identtiset. Joten kaikkinensa melkein täydellinen pari rakkaalle kaljupäällemme.

Diego onkin sitten se hahmo, jonka kanssa kakkos-Lucialla on jaksonsa aika eniten tekemistä. Parin välillä siis synkkaa heti, vaikka yhteneväisyydet ovatkin ilmeiset. Molemmilla on samanlaiset ajatukset ja molemmat ovat yhtä epävarmoja siitä, miten mennä tässä uudessa tilanteessa eteenpäin. Eli molemmille kaikin puolin kohtalaisen hyvä tilanne, joka voisi tuottaa myös hedelmää. Kakkos-Lucia jää kuitenkin sitten lopulta omissa tunteissaan hieman yksin, ja lopulta Diego on taas myönnettävä, että hänen sydämensä hallinta on ja pysyy ykkös- Lucian hallinnassa.

Toinen hahmo, jonka kanssa kakkos-Lucia on sitten jaksossa tekemisissä, on sitten hänen ystävättärensä Vero. Heidän välinen suhteensa on aika paljolti identtinen Fitin ja Diegon vastaavaan. Vero on se innokkaampi ja avoimempi osapuoli, joka vie ystävätärtään vaikka väkisin eteenpäin.

Kakkos-Lucian mielenkiintoisesta, mutta lyhytikäiseksi jääneestä hahmosta saamme kiittää näyttelijä María Barrancoa. Malagassa syntynyt Barranco kuuluu taas näihin Serranoissa piipahtaneisiin pitkän linjan espanjalaisnäyttelijöihin tyyliin Lopez Vazquez (Fitin isä). Joten ehkä tässäkin yksi syy hahmon mukaan ottamiseen. Barranco on tullut Carmen Mauran, Julieta Serranon, Penelope Cruzin jne. ohella kuuluisaksi siitä, että Pedro Almodovarin ns. sanottuja suosikkinäyttelijöitä. Almodovarin kanssa Barranco on tehnyt elokuvat Mujeres al borde de un ataque de nervios (Naiset hermoromahduksen partaalla, 1988) ja Atame (Sido minut, ota minut, 1990). Edellä mainittu on ollut myös Barrancon läpimurtorooli. Näyttelijä sai siitä sivuosa Goyan, Premios ACE-patsaan ja Saint Jordi-palkinnon. Barranco on myös saanut sivuosa-Goyan elokuvasta Las edades de Lulú (1990). Muita kiinnostavia elokuvia ovat Fernando Trueban La niña tu des ojos (mukana mm. Penelope Cruz, Antonio Resines, Jesus Bonilla), El baile del plato (1989) ja La daga de Rasputin (2011). Tv-sarjoista mainittakoon Serranoiden lisäksi Señor Alcade, Ellas son asi, La sopa boba ja Ellas y el sexo débil.

Saa kommentoida.
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 6:15
Paikkakunta: Helsinki


ViestiKirjoittaja Shelle » Su Heinä 29, 2012 10:31

Kakkos-Lucía oli aika turha hahmo. Ite en tykänny kyseisestä hahmosta.
Viimeksi muokannut Shelle päivämäärä Su Marras 08, 2015 12:12, muokattu yhteensä 1 kerran
Kuva
I have loved you for a thousand years,
I'll love you for a thousand more.
Avatar
Shelle
SST I 2018 & VAK I 2018 & VF II 2018
SST I 2018 & VAK I 2018 & VF II 2018
 
Viestit: 244539
Liittynyt: Su Touko 04, 2008 6:43
Paikkakunta: Lahti


ViestiKirjoittaja S-T » Su Loka 06, 2013 11:59

Kuten Shelle yllä, niin turha hahmohan tämä oli, kuten oli se koko juonikuvio minusta. Aina välillä kiehahtaa, kun Diegokin on niin TOSSU!
JUMALA ARMAHTAA, PALSTAMESTARI EI!!!
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
S-T
Viikon VIP 20/24, 2020 & VVK I, VVK II, VAK II, VK I, SPKFAK 2019 & KN, KO, SPK100 2019 & Kvs.T VIII [9x] & PB 2019 -pää & 10 v. PVT -mestari & PAK, PB 2019 & Viikon kirjoittaja & Viikon 20-24 aktiivisin [SPKFAK2020]
Viikon VIP 20/24, 2020 & VVK I, VVK II, VAK II, VK I, SPKFAK 2019 & KN, KO, SPK100 2019 & Kvs.T VIII [9x] & PB 2019 -pää & 10 v. PVT -mestari & PAK, PB 2019 & Viikon kirjoittaja & Viikon 20-24 aktiivisin [SPKFAK2020]
 
Viestit: 181244
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 4:56


ViestiKirjoittaja René » Ma Loka 07, 2013 11:56

Juonikuviota ajatellen, Kakkos-Lucía oli turha hahmo. Jos hän olisi jäänyt sarjaan vielä muutamaksi jaksoksi ja juonikuvio olisi ollut "herkullisempi" olisi hahmolla ollut hieman enemmän pohjaa. Hänhän oli vain käytetty sarjassa Diegoa varten, hänen tunteita kohtaan Lucíaan ja että kohtaa eron jälkeen samantapaisen naisen, jota hän rakastaa.
René
ÜBERDIEGO
 
Viestit: 21715
Liittynyt: To Heinä 03, 2008 10:25
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re:

ViestiKirjoittaja Teté92 » Ma Heinä 14, 2014 5:16

René kirjoitti:Juonikuviota ajatellen, Kakkos-Lucía oli turha hahmo. Jos hän olisi jäänyt sarjaan vielä muutamaksi jaksoksi ja juonikuvio olisi ollut "herkullisempi" olisi hahmolla ollut hieman enemmän pohjaa. Hänhän oli vain käytetty sarjassa Diegoa varten, hänen tunteita kohtaan Lucíaan ja että kohtaa eron jälkeen samantapaisen naisen, jota hän rakastaa.

Juurikin näin.
Aika turha hahmo silti minusta.
Kuva
Kuva
Kuva


Vain elämää, ei sen enempää on kaikki tää koita ymmärtää

EPÄAKTIIVINEN
Avatar
Teté92
Päämoderaattori
 
Viestit: 31529
Liittynyt: Ke Kesä 05, 2013 5:01
Paikkakunta: Espoo


Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa