*SPOILER* -keskustelut

Keskustelua mm. Serrano-tähtien Belén Rueda ja Fran Perea tähdittämästä YLE:n uudesta kesäsarjasta 2015 - B & B MAGAZINE

Valvoja: zapoing

*SPOILER* -keskustelut

ViestiKirjoittaja ibi » La Heinä 04, 2015 10:01

Heipati hei! Nyt olen eksynyt oikeaan luukkuun availemaan keskustelua ja tämän aiheena on siis SPOILERIT! Eli jos et halua spoilaantua, kun et ole katsonut kaikkia jaksoja, niin silmät äkkiö kiinni heti paikalla sillä kohta juonipaljastukset pamahtavat kasvoillenne!

Tähän ketjuun siis keskustelua sarjan maukkaimmista juonen käänteistä ja kuten sanoin SPOILEREITA. Saa siis kertoa jo vaikka seuraavasta tuotantokaudesta, jos on innostunut netistä onkimaan tietoa! ;)

Ja koska kaikkihan lukee ketjun avausviestin niin SPOILERS are coming now!!! WARNING!

Katsoin siis eilen koko ekan tuotantokauden loppuun ja aijaijaiiiiii vähän harmitti tuo Juanin ja Marion pieksentä. Tulin vain miettineeksi, että mielestäni se oli vähän outo juttu juonellisesti, että kyseiset henkilöt hakattiin, sillä sen olisin ymmärtänyt jos joku olisi kääntynyt esim. Bornayta vastaan ja hänet joku olisi yhtäkkiä piessyt. Joo kyllähän Juan meni mokaamaan, kun kirjoitteli sinne lehteen jengistä paljastuksia eli ymmärrän toki miksi naama verillä ollaan. Silti kuitenkin nämä kaksi poikaa eivät ole mitenkään pieksemisen arvoisia hahmoja, enkä siksi sitä edes ymmärrä! :D Ehkä heitä ei näy ensi tuottarilla??

Mutta heii Lisää Spoileria tänne! ;)
Kuva
Kuva
Avatar
ibi
Paras banneri 2021 -suunnittelusarjamestari
Paras banneri 2021 -suunnittelusarjamestari
 
Viestit: 16150
Liittynyt: La Kesä 14, 2008 8:55

Re: *SPOILER* -keskustelut

ViestiKirjoittaja Frani » Ma Heinä 06, 2015 9:04

Oli kyllä aika jännittävä loppu.
Toivottavasti Juanille ei käyny pahasti, jäi nimittäin makaamaan siihen lattialle siinä lopussa ku Mario oli polvillaan.

Odotan 2. Kautta :)
Frani
Vuoden tulokas 2015
Vuoden tulokas 2015
 
Viestit: 4
Liittynyt: Ti Maalis 10, 2015 4:56

Re: *SPOILER* -keskustelut

ViestiKirjoittaja S-T » Ti Heinä 07, 2015 11:28

Joo hyvä avaus kamu-Cayet... kamu-ibi (hihi)

Joo järkytyin iteki siihen, aika paha juttu ja yllättävä, vaikka aavistinki tollasta, aika rennosti tekivät juttua tollasista. Vähä epäuskottavaaki.

Jossai jenkeis, mut ei niin usein Espanjas tollast, luulisin. Ja siis epäuskottavaa sikski, että tekivät tollasen jutun nimillään ja kasvoillaan, usein IL tekee esim. "Il-työryhmä" -nimel noit jne.

YLE onneksi ilmeisesti aikoo ottaa hetimiten ku tulee, se kakkoskausi.

Es.Wikis Juan on listal mut kaikki on 1-? merkkityylii viel, et saa nähdä, mut pianha se Epsanjas selvii vai koskaha ne jatka?

Miks muuten espanjalaisis jutuis on ? vääripäi? Onks sil jotai eroo jne?`Joskus kai siitki puhuttu tääl, mut ei muista.

Espanjallehan tää fooro sillee on, ku SP pääaihe! :::
JUMALA ARMAHTAA, PALSTAMESTARI EI!!!
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
S-T
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
 
Viestit: 293671
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 4:56

Re: *SPOILER* -keskustelut

ViestiKirjoittaja Fiti Martinez » Su Elo 02, 2015 5:31

Laitetaanpas tänne, ja nimenomaan spoileriketjuun, vähän analyyshia eli siis analyysia tästä sarjastamme, josta kovin moni taas tuntuu tykkäävän! Ja miksipä ei, hyvä laatusarjahan tämä nimittäin on.

Itse asiassa aika jännä, kun nyt on taas espanjalaissarja, jonka tulevaa saa odottaa jännittäen ja "vesi kielelläkin". Esim. Naapureina Madridissahan taisi tulla ohjelmistoon jo aika valmiina, Pylly paljaana ei oikein lyönytt läpi ja jostain Perezin soittokunnasta ei nyt jäänyt paljoa suurta sanottavaa.

Näin ollen Perhelääkärin ja Serranoiden jälkeen ns. uutta. Ja miksi niin, niin tietysti juuri siksi, että tässä sarjassa on taas sitä jotain. Voisiko sanoa, että sarjan päähahmon Belén Ruedan mies, Daniel Ecija tiimeineen teki sen taas!

Sarjan hahmolista on siinä mielessä melko erikoinen ettei suuria inhokkeja ole tyyliin "Joan Manuel". Ne ehkä väkisin etsittävät inhokit löytynevät rikkaan Bornayn perheestä. Vaikkei esim. isä-Bornay minua potutakaan pahemmin, niin onhan siitä kai yritetty tehdä melko mulukku.

Itse asiassa se Bornayn vaimo on ehkä ärsyttävyydessään suurin, kun antoi ns. toiselle kostona kenkää, "sellaisia ne rikkaat ovat". Kenkäähän sai siis Fitin/Polin Perhelääkäri-vaimo eli tämä palvelijatarpomo, jonka nimiä en nyt saa päähäni.

Ylipäätään hahmojen nimet ei ole vielä kovin jääneet sarjasta mieleen, mutta sehän kertonee enemmänkin siitä, että sarja on kovin uusi, ei niinkään siitä etteikö sarja olisi hyvä.

Itse asiassa selviten muistan nimiltään ja juurikin etunimiltään Candelan ja Marion, mistähän saattaisi johtua? :lol: Kuten aiemmin täällä jo sanottu ja todettu, niin itse ydinhahmot ei juuri erotu päähahmoihin, vaan melko moni tuntuu olevan yhtä tärkeitä.

Tunnetun näyttelemä Candela ja ei niinkään tunnetun Pablo ne kai lie sarjan ajatellut "dynamot", ja vetävätkin roolinsa hyvin. Mutta ei mitään dominointia, kuten SP:n Äijät. Melkein pienemmät hahmot mielenkiintoisempia.

Sarjan ekan kauden loppu päättyi joo aikamoiseen "clifhangeriin", vähän liioitteluakin kenties mukana. Mutta kylläpä jännittää ainakin - etenkin siis Juanin ja Marion kohtalo. Ecijahan tapattaa välillä hahmoja, surullisimpana Medico-Marcial tokavikassa jaksossa, josta sai myös kritiikkiä, mutta tuskin nyt sellaista.... Sarjakin ns. alussa...

Tuosta Mariosta en muuten ehkä hirveästi hahmona tykkää, kun Franin tuntee Franina ja Marcosina, mutta hyvinhän Fran kyllä vetää "puolilipevää puoli-Marcosta etc". Juan on hyvä, mutta tosiaan sarjan ainoaksi ehkä vähän pelleksikin kirjoitettu.

Voisi olla piristävää, kun jotkut "Äijät" tulisi tuonne vielä kakkoskaudella hässäköimään. Mutta nyt siis sitä kakkoskautta sitten vain odottamaan!
Kuva
Kuva
Kuva
Mayormente soy un administrador de Campo! (-: 8-) [mustatlasit] [perushymy] [alkupFM]
Avatar
Fiti Martinez
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
 
Viestit: 155368
Liittynyt: Su Marras 25, 2007 8:34
Paikkakunta: E-Suomi

Re: *SPOILER* -keskustelut

ViestiKirjoittaja Teté92 » Ma Elo 03, 2015 8:49

Hohoo, äijätrio ehdottomasti kakkoskaudelle touhottamaan ja hosumaan :lol:
Okei, anteeksi, meni vähän offiksi.
Olihan tuo ihan hyvä sarja, koska mm. Marcos aka Fran. :D
Minulla oli ehkä alkuun vaikeaa ajatella Frania muuna kuin Marcosina, liekö tilanne olisi toinen, jos SP näytettäisiin uutena
nyt
Suomessa.

(Toisaalta, silloin.. emme olisi täällä puhumassa tästä hienosta sarjasta, koska SPK perustettaisiin vasta myöhemmin :o
Joo uskotaan, menen pois höpisemästä. :D)
Kuva
Kuva
Kuva
Pahoin teet, jos kiität ja pahemmin, jos moitit sellaista asiaa, jota et hyvin ymmärrä. Nuhtele ystävääsi salaisuudessa. Kiitä häntä julkisesti. Puhu hitaasti. Ajattele nopeasti.
Avatar
Teté92
Apulaiskenttäylläpitäjä | Viikon kirjoittaja
Apulaiskenttäylläpitäjä | Viikon kirjoittaja
 
Viestit: 48925
Liittynyt: Ke Kesä 05, 2013 5:01
Paikkakunta: Espoo


Paluu B&B, de Boca en Boca

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa