Serranon perhe -keskustelufoorumi

Kaksi [2] sääntölisäystä / -muutosta 2018-2019!

Ylläpito tiedottaa foorumin asioista

Valvoja: zapoing

Kaksi [2] sääntölisäystä / -muutosta 2018-2019!

ViestiKirjoittaja UTBOSSE » Su Marras 25, 2018 3:00

Kaksi [2] sääntölisäystä / -muutosta 2018-2019 [10/11v juhlien kunniaksi]!

Nämä säännöt ovat astuneet käytännössä voimaan jo 2018 alussa, mutta ne ilmoitetaan virallisesti nyt!

1. Jatkossa myös Johtokunnan edustajilla saa olla AINA kolme (3) banneria allekirjoituksessa niin halutessaan!

----------Nämä säännöt koskee normaaleja standardibannereita [korkeus 200px], pienemmät saavat ohittaa nämä säännöt, mikäli niiden osalta yhteiskoko korkeussuunnassa on suht sama kuin nämä sääännöt määärittää [max. korkeus siis noin 600px allekirjoituksen kuvilla]
---Päällimmäisenä täytyy aina pitää virallista Johtokunta-banneria, mikäli sellainen on saatavilla [mikäli ei, valinta vapaa]
---Jatkossa myöskin +3 banneria on kielletty eli alkuvuosien aikaan olleet 4 banneria ja yli on nyt vihdoin kielletty ja asiaa on joskus kysytty, mutta tämä asiahan on ollut harvoin ajankohtainen
---Bannerien leveyssäännöt [ihanne max. 500px] pysyy, mutta tapauskohtaisesti leveämpiäkin^ voi olla. Maalaisjärjen käyttö auttaa jokaisessa tapauksessa!

2. Jatkossa, kuten epävirallisesti jo usean vuoden ajan, foorumille postattavat kuvat saavat ylittää 500px, kunhan ne ei sotke sivunäkymiä!

----------Nämä säännöt koskee ^kaikkia foorumille postattavia kuvia, ilman normaaleja poikkeuksia
---Jatkossa foorumille postattavilla kuvilla ei siis ole maksimileveyttä, mutta maalaisjärjen käyttö pakollista eli mitään ladon kokoisia kuvia ei hyväksytä, mikäli ne sotkee sivunäkymiä [järjestelmä tosin saattaa estää sen automaattisestikin].
---Tarkkailuvastuu on kuvien lähettäjällä eli jos kuva näyttää liian isolta (viestin) lähetyksen jälkeen, niin käyttäjän täytyy muokata kohdeviestiään ja muuttaa [img] -tagit [url] tageiksi.
---Kuvien (postattavien) korkeuksillahan ei koskaan ole ollut rajoja, eikä tämä sääntöuudistus muuta sitä seikkaa jatkossakaan!
Kuva
Avatar
UTBOSSE
Ylläpitoteam
 
Viestit: 7074
Liittynyt: Su Marras 25, 2007 6:35

Paluu Tiedotteet

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron