Eli tässä olisi niiden churrojen resepti, joita Serranon perheessä aina syödään:
500 g vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 vatkattu muna
4 di maitoa
500 ml oliivioljyä paistamiseen
Pursotinpussi ja suurehko tähtiterä
Pinnalle:
1/2 dl hienoa sokeria
1 tl jauhettua kanelia
1. Siivilöi jauhot, leivinjauhe ja suola kulhoon
2. Sekoita maito ja vatkattu muna keskenään ja lisää jauhoihin vähitellen
koko ajan vaivaten, kunnes saat tasaisen ja halposti pursotettavan massan
3. Laita massa pursotinpussiin
4. Kuumenna oliiviöljy kattilassa 190-asteiseksi
5. Pursota massaa erinä öljyyn ja anna ruskistua rapeaksi. Öljyn on oltava tarpeeksi kuumaa, jotta churroista tulee rapeita
6. Nosta valmiit churrot rypistetylle talouspaperille valumaan
7. Kun koko taikina on kypsennetty, sirottele churrojen päälle kanelisokeri seosta.
VINKKI: Espanjassa churrot tarjoillan usein suklaakastikkeen kanssa!
Olen tehnyt näitä aika monesti ja pitänyt kovasti, siksi siis laitoin reseptin tänne niin voitte kokeilla!
Ja ilmoitelkaahan sitten miten onnistuivat