-Summer- kirjoitti:Hyviä oli juu, kunhan nämä syö heti valmistamisen jälkeen...
Puolitettiin taikina serkun kanssa ja silti tuli aivan kamalasti churroja, joten kannattaa puolittaa jos sulla ei oo kymmentä ahmattia siinä syömävalmiina :p
Ja tuota noin, eivät ne päivä valmistamisen jälkeen enää maistuneet. Taikinassa saatto olla vähän liikaa jauhoja mut anyway, ne oli kovia ja kylmiä, ei ollenkaan hyviä. Mutta juu, kuumina ne kai syödä kuuluukin.
Öljy voi tosiaan käräyttää kunnon vamman käteen, nimimerkki Kokemusta on...
Ja lisäksi, meillä ei mitenkään palaneet ne churrot, ei tullut palaneen hajua tai mitään, levyllä ei ollut mitään likaa tms jne. Silti koko taloon levisi aivan karsea sauhu, ulos asti tuli tämä savu ja hengittäminen tuossa ilmassa oli vaikeaa. Ihme, ettei palohälytin pärähtänyt soimaan, taisi olla rikki...
Mutta joka tapauksessa, suosittelen kokeilemaan...
Taikinan pursotus öljyyn voi olla hiukan vaivalloista, mutta sen arvoista.
Toista kertaa mä en tekisi, mutta kyllä ne hyviä oli :>
Joo, tosta saa monta churroa kyllä. Huomasin kun eka kertaa tein. Nyt olen tehnyt jo kolme kertaa nuita ja olen oppinut tekemään pienemmän taikinan
Nyt sitten laitoin puolet taikinasta pakastimeen. Saa nähdä miten sille käy siellä. Meille ei tullut mitään savua kyllä taloon.. HMMH...
Tuosta vielä mitä sanoit että lämpimänä kannattaa syödä, niin sehän on siis ihan totta. Ne on kuin munkit, ne on tarkoitettu syödä lämpimänä. Kylminä ei maistu miltään. Olen joskus mikrossa muutaman kymmenen sekunttia lämmäyttänyt ja silloin maistunut melkein yhtä hyvältä kuin vasta paistettuna.