No eipäs ruveta suremaan.
Kyllähän nimi Serrano, ja kinkku,
Serrano -sarjaan liittyvät paljon enemmän kuin
tällä foorumilla olevat gallupit: "Tuuleeko ulkona nyt?" yms.
Tavernan nimi on sarjassa mainittu.
"Hermanos Serrano" eli Veljekset Serrano.
Kuten moni on netistä nähnyt, sukunimi ei ole mikään niin harvinainen.
Olemme jo vähän kinkkuilleet seuraavassa topicissa.
Jos ette ole lukeneet niin paljon muutakin siellä on:
http://p1.foorumi.info/serranonperhekes ... php?t=1682Tuommoinen kinkku kestää jopa kuukausia ilman jääkaappia. Yksityishenkilöilläkin saattaa olla keittiössä kinkkuteline.
Nykyään Santilla on kalliimpaa Iberico -kinkkua. Serrano -kinkku on halvempaa. Iberico voi olla jopa 400 Eu per kinkku.
Paloina ostettaessa tuplasti sen. Tavernan saamaa kokonaishintaa siivuina myydystä kinkusta voin vain arvailla.
Tässä linkki Santin suosimaan brändiin:
http://www.despanabrandfoods.com/home/s ... vidul.htmlSiellä on tietoa kinkuista. Kummasti kaikki tuo tieto on jätetty esittämättä sarjassa. Olisi hauskaa kun Santi esittelisi gourmet -salaisuuksia kinkusta, kun ei muuten ruuasta ja viineistä tajua mitään.
Eivät Iberico -possutkaan ole mitä sattuu. Tietty rotu, tietty hoito, ja ruuaksi tammenterhoja. En tiedä mitä Fausto Serrano sai ruuakseen.
Hyvin on piilomainonta tehonnut.
Kaivan vielä Navidulin Ibericoa vaikka mistä.