Serranon perhe -keskustelufoorumi

Rekisteröitymis- / kirjautumisohjeet!

Keskustelualueille pääsyyn vaaditaan rekisteröityminen

Valvoja: zapoing

Rekisteröitymis- / kirjautumisohjeet!

ViestiKirjoittaja *Alex* » Ma Loka 20, 2008 4:45

Rekisteröityminen foorumin käyttäjäksi on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Seuraavassa ohjeet rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen.

Rekisteröityminen ja kirjautuminen:

Rekisteröityminen käyttäjäksi: Paina etusivun ylälaidassa foorumin logon alapuolella ensimmäisenä olevaa *Rekisteröidy* -linkkiä. Lue rekisteröintisopimus ja sen jälkeen hyväksy ehdot halutessasi. Tämän jälkeen lisäät tähdellä merkittyihin sarakkeisiin haluamasi käyttäjätunnuksen, sähköpostiosoitteesi, ja salasanan kahteen eri sarakkeeseen. Viimeistele vielä rekisteröitymisesi vahvistuskoodilla, jonka näet kyseisen sarakkeen yläpuolella. Tämän jälkeen lisää haluamiasi käyttäjätietoja ja paina Lähetä -painiketta, jolloin sinut hyväksytään käyttäjäksi.

Tämän jälkeen voit kirjautua välittömästi foorumille ja aloittaa keskustelun.

Kirjautuminen käyttäjäksi: Kirjautuminen onnistuu joko painamalla foorumin logon alapuolella viimeisenä olevaa *Kirjaudu sisään* -linkkiä. Sen jälkeen kirjoitat käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille osoitettuihin sarakkeisiin ja painat Kirjaudu sisään -painiketta. Toinen ja nopeampi tapa kirjautua sisään on foorumin etusivun alalaidassa oleva Kirjaudu sisään -palkki, jonka sarakkeisiin lisäät vain käyttäjätunnuksesi & salasanasi ja lopuksi painat Kirjaudu sisään -painiketta.

Tämän jälkeen voit heti aloittaa keskustelun muiden Serranofanien kanssa.
Avatar
*Alex*
Vt. Pääylläpitäjä [YPT]
 
Viestit: 3365
Liittynyt: La Helmi 23, 2008 3:16

Paluu Tervetuloa! Rekisteröidy foorumille!

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa