Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

Yleistä keskustelua sarjasta laidasta laitaan

Valvoja: zapoing

Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja Fiti Martinez » Su Huhti 15, 2018 2:48

Ehkäpä olisi aika avata tämä odotettu ketju!

Eli jatkossa tehdään aika vapaasti ja yritetään vaikka 1 jakso per viikko! Ensi viikolla katsotaan siis SPJ001 jakso ja sitten aletaan tähän ketjuun kommentoimaan, kun on itse nähty! Muisteluja, yllätyksiä ja huomioita siis! Mielipiteet vapaat!

Aloittelen huomenna sitten "virallisemmin" vielä ykkösjakson jaksomuistelon, ja jatkossa muutkin voi, aina siis uutena maantantaina! [isohymy]
Kuva
Kuva
Kuva
Mayormente soy un administrador de Campo! (-: 8-) [mustatlasit] [perushymy] [alkupFM]
Avatar
Fiti Martinez
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
 
Viestit: 150443
Liittynyt: Su Marras 25, 2007 7:34
Paikkakunta: E-Suomi

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja Fiti Martinez » Ma Huhti 16, 2018 10:19

Niin tosiaan... SPJ001 - Hynttyyt yhteen -jakson MUISTELU ON KÄYNNISSÄ!

Katsothan siis jakson tai ainakin pätkiä siitä ja ala kommentoimaan! [kupponen]


- Eli siis rohkeasti vain kommentoimaan, kysymään tai juttelemaan aiheesta eli jaksosta
- Jos sinulta itseltä ei löydy niin netistä löytynee "Seranovi" -termillä (SRB/Youtube) tai venäjäksikin venäläisestä VK:sta, kun etsii (voi vaatia kirjautumisen). Tänne ei kuitenkaan voi suoraan linkata.

Ansiokas jaksoselostuskin löytyy meiltä: viewtopic.php?f=4&t=5052
Edit. Kaksikon selostusta jopa, joten kivaa vaihtelua lukuun: viewtopic.php?p=112706#p112706
Jakso on myös iso tekijä eli Paras jakso -mestari 2012: viewtopic.php?f=60&t=6340
Kuva
Kuva
Kuva
Mayormente soy un administrador de Campo! (-: 8-) [mustatlasit] [perushymy] [alkupFM]
Avatar
Fiti Martinez
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
 
Viestit: 150443
Liittynyt: Su Marras 25, 2007 7:34
Paikkakunta: E-Suomi

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja S-T » Su Huhti 22, 2018 12:04

01x01 Hynttyyt yhteen nyt katsottu! [hehhee]

Legendaarinen ykkösjakson kuva hahmosta, josta en ehkä eniten pidä, mutta jolla oli hetkensä!

Kuva

Ja hyvä, kun tuli tämä jaksomuistelo! [jeessh] Nimittäin enpä muistanut, että tämä avausjakso on NÄIN HYVÄ! [hihhulihei] Se oli suoranaisesti taidetta, ja jokunen asia oli unohtunut melkein "tyystin"! Toki sen ns. päälinjan muisti, mutta toisaalta muisti ja muisti, nimittäin en muistanut että tämä jakso on ihan oikeasti koko sarjan aatelia - sittenkin!

No toki tämä on kerran voittanut tuon Paras jakso -kilpailun ja tästä kaikki alkoi, mutta... Todellakin maaginen jakso, jossa kaikki ajettiin erinomaisesti sisään. Oli myös kiva nähdä muun muassa Santi ja toki muutkin vanhemmat hahmot nuorempina ja niin edelleen. Erinomaista jännitteiden asettelua myös heti kärkeen.

Vaikka en tiedä, että oliko tekijöillä jo tuolloin tiedossa, että aikovat "naittaa" lapsia keskenään noinkin isosti. Nimittäin ekassa jaksossa noita suhteita eli Marcos ja Eva että Guille & Teté ei ehkä alustettu mitenkään kiihkeästi? Ehkä enemmänkin Lucín ja Andréksen pientä mahdollista teereenpeliä ja Diegon "aisankannattajuutta" alustettiin.

Tavernassa aloitettiin heti sekoilu, joka alusti sitä maagista Äijätrion ylivaltaa, joka sarjaan lopulta tuli. Paquillo, joka jäi lopulta aika statistiksi isossa kuvassa oli ykkösjakson perusteella tarkoitettu varmaan jonkun Raulin kaltaiseksi sivuhahmoksi, mutta toisin kävi. Ehkä ainoa "TOU" -efekti tuli vaistomaisesti, kun Joan Manuel mainittiin... [ouu]

Ja nyt taas muistaa, että miksi minä ja moni muu rakastuin Evaan/Verónicaan! Niin maaginen ja klassinen nainen! Nuoremmat olivat vielä niin pieniä, että eihän niistä voinut oikein mitään ajatusta muodostaa millaisia he olisivat isompina, Eva ja Marcoshan olivat oikeasti jo ihan aikuisia (Vero ja Fran)! Tetéstä tuli nyt hyvin mieleen se, kuin minulle tullut aiemmin Guillestakin, että he olivat hahmoina jotenkin kivempia juuri nuorina!

MARCOS & EVA & CO

Ehkä aivan pientä sykettä heidän välillään näkyi jo tässä ykkösjaksossa, tosin tietenkin enemmän Marcosin toimesta. Nimittäin ON AIVAN USKOMATON VÄITE TEKIJÖILTÄ, että Evan kaltainen klassinen seksipakkaus kiinnostuisi jostain Joan Manuelista ja suunnilleen viiltelisi ranteita Serranoilla, kun ei saa haisuvarvasta luokseen! Huh huh! Sinällään "Marcosin jengissä" se yksi tyttö oli tässä jaksossa melkein isommasa roolissa kuin Raul ja Chukyahan ei näkynyt missään. Missäs jaksossa hän muuten ilmestyykään? Mutta kyllähän totuus on se, että aika helposti sitä heti ykkösjakson perusteella arvasi, että M y E -pari saa vielä täyttymyksensä (vaikka minähän aloitin sarjan ensimmäisellä kerralla keskeltä, mutta noin ajatuksen tasolla ja jälkiviisasteluna)!

DIEGO & LUCÍA & MUUT

Diegon ja Lucían alkutaival esitettiin todella leppoisana, vaikka lapsien sekoilu ehkä vähän kiilaa väliin toikin - ainakin Diegon "pimeässä mielessä"! [isohymy] Jopa vähän epäuskottavaa, että söhläävä Diego saisi pidettyä Lucíaa yhtä jaksoa kauempaa, mutta satuahan, tai siis Diegon untahan, se lopulta olikin. Doña Carmen, Santit ja Fititkään eivät vielä tässä vaiheessa juuri hämmennä pakkaa näiden päähahmojen välillä, joskin pieni vaatimaton UCL-matsi saa veljesten välit hetkellisesti tuimiksi. Onhan se osoitus Santinkin perustutusta jäyhyysdestä, että hän ei tajua avioparin ensimmäisen illan häiden jälkeen olevan iso ja merkittävä. Tosin eniten taisi mokata Diego, eiköhän Lucía olisi kuitenkin päästänyt matsiin.

GUILLE & TETÉ

Tämän minulle vähän mitättömämmän parin ensikosketuksista en muistanut paljoa muuta kuin että Guille jekutti, oli kiinnostunut ihan muuten poikana naisista, ja että Teté sitä myöten kärsi. En esimerkiksi muistanut sitä opettajasekoilua, että Lucia päätyi kaitsemaan näitä vähän kautta rantain. Siinä kohtauksessa näkyi muuten yksi harvoista "statistiopettajista", kun joku vanhempi rouvashenkilö loi katseensa Lucíaan ja Candelaan. Näitähän on aina mietitty, että missä muut opettajat. Natin jo muistammekin. Itse asiassa tämä T y G -parivaljakon alku oli kuitenkin ehkä yksi uskottavimmista. Kavereista Yoli oli heti ihanan mukava, mutta Valdano ja Mustafa ehkä "liiankin riivinrautoja", kun jatkoa ajatellaan. Ja mites Boltsi? Mutta kaikkinensa siis tämä nimikkoparimme! Nirppanokka ja jekuttaja, ei minkäänaista kiinnostusta toisiinsa - vielä!

CURRO

Curron rooli oli alussa vähän kaksijakoinen, toisaalta hän aloitti kaiken ja toimi kertojana, mutta itse avausjaksossa rooli oli pojalla kuitenkin aika statisti. Onneksi homma kasvoi, tosin ei onneksi viimeisiä jaksoja ajatellen, joissa Currosta tuli joku paholaisen riivaama riiviö jostain syystä silmänräpäyksessä! Mutta hei camoon, Curro kusi kukkaruukkuun? En muistanutkaan, että sellaista tapahtuu ekassa jaksossa. Lienee siis joku espanjalainen perustapa? [hassunauru]

SANTI ja FITI & CANDELA

Yllättävän "vähäistä" heidän avauksensa, nyt kun jälkeenpäin miettiin, vaikka olivat selkeitä päähahmojen eli Diegon ja Lucían tukijoita sivurooleissa. Tämän jakson perusteella ei olisi arvannut, että lopuksi sarjan ehkä kovimmat tykit ovatkin Santi ja juuri Fiti. Kun Diego on siis aina heidän kanssaan vietävissä. Tämä avausjakso ei siis vielä kertonut etenkään parivaljakon Martínez tulevasta jättiroolista. Santin rooli oli kyllä heti kättelyssä iso, muttei kovin "santimainen" - vielä!

Tämä arvio olisi tietysti pitänyt tehdä näkemättä taikka muistamatta yhtään muita jaksoja, mutta sehän ei tietenkään ole mahdollista, joten vertailu tulevaan on luonnollista. Jakson lopussa Evan lähtöaikeet ja muut sekoilu toi myös loppukuviin "koko perheen" Serranon olkkariin, jossa nähtiin jo tulevaa. Yhdessä vedetään ja Santi huutelee muiden väliin, Fitin isoja ideoita unohtamatta. Tätähän Serranon perhe on ja oli, kuten siis tämä UPEA YKKÖSJAKSO JO ALUSTI!

Ja nyt olenkin taas koukussa, tekisi mieli jo katsoa kakkosjaksoa, mutta ehkä yritän jättää sen muistelojen kohdalle, että muistan paremmin... (pohii) Eli nyt kaikki muutkin kamut muistelemaan ja katselemaan heti, ettei tauko veny pitkäksi! Eiks jeh, jeh jeh! ;-)

Kannattaa siis katsoa, kaikkien, nyt ja tulevaisuudessa! Ekaa taikka vaikka tuhatta kertaa! Arvosanani: 9,2/10! [haaveilua]
JUMALA ARMAHTAA, PALSTAMESTARI EI!!!
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
S-T
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
 
Viestit: 289117
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 3:56

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja zapoing » Ke Huhti 25, 2018 12:42

En muista, milloin näin ensimmäisen kerran tämän jakson, koska löysin Serranot vasta myöhemmin kolmannen kauden kohdalla. Lucian ja Diegon onni kukoistaa, vaikka Santi meinaa tulla väliin, ja lapsilla on omat sopeutumisongelmansa. [hassunauru] Hyvä jakso ja leppoisa Serranomainen aloitus sarjalle [vappukemut]
Kuva
Kuva
Avatar
zapoing
Moderaattori I (va)
 
Viestit: 116207
Liittynyt: La Tammi 15, 2011 10:31

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja Teté92 » Ke Huhti 25, 2018 12:54

Teté92 kirjoitti:Déçá vú: muistini hämäristä rämisteli aloitusjakson myötä muistoja teinivuosistani. 13-vuotias tuleva Serrano-fani aukaisee telkkarin ja katsoo suu auki "jotain sarjaa" ja seuraavana päivänä tietenkin sattumalta sama 13-vuotias tyttölapsi avaa taas telkkari josko ohjelma tulisi taas - ja meikäläistä vietiin ja täällä ollaan :')

Tökerösti kopioin oman, toisaalle keskustelua herättämään laittamani viestin, kelpaa se tännekin laitettavaksi. [uushymy]
Kuva
Kuva
Kuva
Pahoin teet, jos kiität ja pahemmin, jos moitit sellaista asiaa, jota et hyvin ymmärrä. Nuhtele ystävääsi salaisuudessa. Kiitä häntä julkisesti. Puhu hitaasti. Ajattele nopeasti.
Avatar
Teté92
Apulaiskenttäylläpitäjä | Viikon kirjoittaja
Apulaiskenttäylläpitäjä | Viikon kirjoittaja
 
Viestit: 47330
Liittynyt: Ke Kesä 05, 2013 4:01
Paikkakunta: Espoo

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja Fiti Martinez » To Huhti 26, 2018 7:13

Juu on kyllä maagillinen alku maagilliselle sarjalle! [hehhee]

Moni asia jalostui 147 jaksossa, mutta perussävy on jo heti tässä avausjaksossa (Hynttyyt yhteen) kova!

Itsekin taisin aloitella sarjan katsomisen vasta joskus 2-4 kauden aikana alkuperäisesti, mutta loppu on toki historiaa! [kupponen]

Voi olla jopa, että näin tästä mahtisarjasta aiemmin jonkun pätkän, jossa perhe papatti keittiönpöydällä tms vastaavaa ja ajattelin "ei tällaista"! :lolzz:

"Tai ainakaan se ei voita Medico de Familiaa millään". Eikä ehkä voitakaan, koska Medico on omalla tavallaan legenda, mutta Serranot tuli oikeaan aikaan, ns. nettiaikaan, ja loppu oli juurikin historiaa! [alkupFM]

Tuolloin perhelääkärin aikaan ei ollut vielä monilla nettiä saati tietokoneita. Jotenkin tämä Serranon hype alkoi Suomessakin juuri fanisivujen ja foorumien myötä, kuten muistamme!

Ja tietysti itse sarjaideansa ja vilpittömän espanjalaisen perhekuvauksen myötä, jonka ryyditti nuo tuntemamme huippunäyttelijät. Ja se komediallisuus, se vain kasvoi. Tässä ykkösjaksossahan draama kenties jopa voittaa komedian.
'
Mutta siten, kun Äijät ottaa myöhemmin vahvempaa roolia, niin farssiksihan se melkein välillä menee, hyvässä mielessä. Dynamohan on koko ajan Diego, se on sarjassa selkeä asia! Vaikka nuorison rakkaustarinat taisivatkin saada heti suurimman yleisön. Tai niiden tulevien rakkauksien potentiaali, joka tässä ykkösjaksossa on vasta puhkeamassa...

Sanoisin siis, että kaikkinensa tämä ykkösjakso on varmasti Serranoa parhaimmillaan ja tasaisimmillaan. Kaikki ainekset on kasassa, ja siksihän Diego palaakin jaksosta 147 jaksoon 1, kuten nyt jo tiedämme! [vappukemut]

HIENO JAKSO! [haaveilua] Ja hienoja muisteloita ihmiset!
Kuva
Kuva
Kuva
Mayormente soy un administrador de Campo! (-: 8-) [mustatlasit] [perushymy] [alkupFM]
Avatar
Fiti Martinez
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
 
Viestit: 150443
Liittynyt: Su Marras 25, 2007 7:34
Paikkakunta: E-Suomi

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja Fiti Martinez » Ti Touko 08, 2018 2:20

[muistakaatämänuoret] En ole kuulkaa kovin tyytyväinen, lisätkääs nyt kaikki aktiivisuutta!! [muistakaatämänuoret]

Sitten tosiaan... SPJ002 - Täydellinen isä -jakson MUISTELU ON NYT KÄYNNISSÄ!

Katsothan siis jakson tai ainakin pätkiä siitä ja ala kommentoimaan! [kupponen]


- Eli siis rohkeasti vain kommentoimaan, kysymään tai juttelemaan aiheesta eli jaksosta
- Jos sinulta itseltä ei löydy niin netistä löytynee "Seranovi" -termillä (SRB/Youtube) tai venäjäksikin venäläisestä VK:sta, kun etsii (voi vaatia kirjautumisen). Tänne ei kuitenkaan voi suoraan linkata.

JAKSOSELOSTEET MEILLÄ TÄSTÄ:

viewtopic.php?f=4&t=5080 (churro1)
viewtopic.php?f=4&t=2460 (LD)
Kuva
Kuva
Kuva
Mayormente soy un administrador de Campo! (-: 8-) [mustatlasit] [perushymy] [alkupFM]
Avatar
Fiti Martinez
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
 
Viestit: 150443
Liittynyt: Su Marras 25, 2007 7:34
Paikkakunta: E-Suomi

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja zapoing » To Touko 10, 2018 5:26

Tässä on hauskaa erilaisten kasvatustyylien ristiriitaisuus. Tässä jaksossa taisi olla se Guillen reiän poraus? :lolzz:
Kuva
Kuva
Avatar
zapoing
Moderaattori I (va)
 
Viestit: 116207
Liittynyt: La Tammi 15, 2011 10:31

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja S-T » To Touko 10, 2018 10:55

zapoing kirjoitti: Tässä jaksossa taisi olla se Guillen reiän poraus? :lolzz:

Legenda! [villitanssi]

Teen itse kattavamman arvion vielä, kun ehdin! (pohii)
JUMALA ARMAHTAA, PALSTAMESTARI EI!!!
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
S-T
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
 
Viestit: 289117
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 3:56

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja zapoing » Su Touko 20, 2018 1:25

^Se on hauska :lolzz:

Tosiaan tässä jaksossa aletaan päästä jo vahvemmin asiaan, kun sarjan alkuasetelmat ovat selvillä ja kunnon arki voi alkaa. Diegon ja Lucian kasvatusmenetelmät olivat varsinkin alkuun hyvin ristiriidassa keskenään, mutta sarjan etenemisen myötä esimerkiksi Serranomaisia piirteitä alkaa siirtyä Luciallekin. Fernandokin pääsee jo näin sarjan alussa rooliin koulupsykologina ja näin Diegon auttajana. On muuten hyvä sivuhahmo hänkin sarjassa. Miten äijätrio selviäisikään ilman häntä? Ainakin heillä on yksi järjen ääni silloin tällöin saatavilla, jos vain kuuntelevat hänen neuvoja. [lollottelija]

Ensimmäistä kertaa nähdään myös likaiset jalat omaava Joan Manuel. Hyvin ärsyttävä jo tässäkin vaiheessa, mutta hänen ärsyttävimmät hetket on tulossa vasta myöhemmissä jaksoissa. Onneksi Eva sitten aikanaan valitsee Marcosin! En muista, miten Marcos suhtautui tässä vaiheessa Joan Manueliin. Ei kai kovin myönteisesti kuitenkaan, vai miten se meni? [raapsista]

churro1:n jaksokuvauksesta muistui mieleen tuo erittäin hauska kohtaus Curroon liittyen. Nimittäin tämä tamponi tapaus, kun hän vie sen Evalle lohduttaakseen häntä, kun aiemmin Marcos on kertonut vaivaantuneesti sen olevan tarpeellinen huonoina päivinä. En muistanut, että se oli tässä jaksossa, mutta tosiaan tuolta churron1:n tekstistä se tuli ilmi. Yksi hauskimmista Curron kohtauksista sarjassa, jos ei jopa hauskin. :lolzz:
Kuva
Kuva
Avatar
zapoing
Moderaattori I (va)
 
Viestit: 116207
Liittynyt: La Tammi 15, 2011 10:31

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja Fiti Martinez » Su Touko 27, 2018 5:33

Upea jakso, enkä muistanut, että tuo stringijuttu oli tässä... Itse asiassa en muistanut enää koko juttua, nyt toki muistan tapahtuneet, kun zapoing siitä rapsasi! [isohymy] [hassunauru]

En nyt itse asiassa ole ehtinyt katsomaan jaksoa, vielä, mutta noissa kasvatusjutuissa oli ehkä vähän överikärjistystäkin pikkuisen, mutta sellaistahan SP ja nämä espanjalaiset komediat ovat usein olleet. Tästä heti kakkosjaksosta lähtien, jos ei jo ykkösestä, alkoi myös Diegon "amokjuoksu", kun hän tyyliin joka jaksossa halusi miellyttää jotain muuta.

Toki sinällään ihan aiheesta, kun Lucíasta puhe, koska olihan Diegon toiminta yksinhuoltajana ennen Capdeviloja - ainakin sen Curron ekan alustuksen ja muun perusteella - vähintäänkin epäilyttävää. Ainakin välillä! Tosin en itse kyllä pidä vessaharjauhkailuja minään superpahana, vaikkei sellainen tietenkään esimerkiksi suomalaisten pirtaan oikein sopisikaan.

Mutta jäyhähän Diegokin alkuun oli ja tästä eräällä tavoin alkaa miehen opiskelu kohta "normaali-isää"! Tosin kuten jaksosta jo osin ilmeneekin, niin Diego vetää tutusti överiksi ja lapsetkin pitävät enemmän "välinpitämättömästä" D:stä. Vaikkei Diego toki välinpitämätön koskaan sanan varsinaisessa merkityksessä ole, kun lapsista kyse!

Joan Manuelin, tosiaankin haisujalan, ilmestyminen kuvioihin yhtäkkiä on vähintäänkin "epäilyttävä"! Etenkin, kun miehen rakastaja on Eva. Alkuun Eva vaikutti jo kovin kypsältä ja viisaalta, sitten hänelle ilmestyykin todellinen ammattikuppari siipaksi. Kaiken huippu eräällä tavalla, että analyyttisen järkevä Lucíakin on kohta kaulimella päähän lyöty.

Kun mielikuvahan on vähän kuin se, että Joan Manuel ja Eva tunsivat Barcelonassa jo pitkään. No toki, ei kai sitä heti Lucílle ole esitelty, mutta jotenkin päälleliimattua draamaa. Ja kaiken ideahan oli tietysti pitkässä juoksussa saada luihu kilpailija ahkeralle ja asialliselle velipuoli-Marcosille!

Ja loppu on historiaa, Diegon sanoin: INSESTO, INSESTO! [muistakaatämänuoret] Hyvä jakso siis! Tämäkin! Totta kai. [mustatlasit]
Kuva
Kuva
Kuva
Mayormente soy un administrador de Campo! (-: 8-) [mustatlasit] [perushymy] [alkupFM]
Avatar
Fiti Martinez
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
 
Viestit: 150443
Liittynyt: Su Marras 25, 2007 7:34
Paikkakunta: E-Suomi

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja Teté92 » Pe Kesä 01, 2018 10:40

zapoing kirjoitti:Tässä on hauskaa erilaisten kasvatustyylien ristiriitaisuus. Tässä jaksossa taisi olla se Guillen reiän poraus? :lolzz:

:lolzz: *naurukohtaus*
Uaah, muistin vasta nyt tän reiänporaus jutun - ja sitten Vesaharja-Diego rynnäköi myöhemmin huoneeseen ja tuttuun tapaan vetää raivarin [lollottelija]
Kuva
Kuva
Kuva
Pahoin teet, jos kiität ja pahemmin, jos moitit sellaista asiaa, jota et hyvin ymmärrä. Nuhtele ystävääsi salaisuudessa. Kiitä häntä julkisesti. Puhu hitaasti. Ajattele nopeasti.
Avatar
Teté92
Apulaiskenttäylläpitäjä | Viikon kirjoittaja
Apulaiskenttäylläpitäjä | Viikon kirjoittaja
 
Viestit: 47330
Liittynyt: Ke Kesä 05, 2013 4:01
Paikkakunta: Espoo

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja S-T » Ma Kesä 04, 2018 10:25

01x02 Täydellinen isä - analyysi! [hehhee]

Tämä kakkosjakso jatkoi ykkösosan perään ehdotonta SP-laatua. Silti aivan ykkösosaan ei ehkä kyennyt, ja nyt kun tietää huippukaudet muun muassa 3-4, niin tämä on sitä perusvahvaa keskitasoa, vähintäänkin!

Kuva

Kuvassa taas ihme kyllä, ei niinkään idolini Guille, joka on toki näissä alkujaksoissa melkoinen velmu! Ehkä jopa tykkään nykyisin vähän enemmän... Tuo legendaarinen porauskohtaus jäi muuten siinä mielessä kesken, että koskas se itse tirkistely sitten tapahtuikaan? Siinä oli ainakin DVD:tä sun muuta mukana ettei ilmeisesti ainakaan ihan ekalla kaudella? Niin aika kultaa...

Jakson pääideahan oli nimensä mukaisesti Diegon isyys. Isyys jota pojat eivät ehkä olleet sen enempiä miettynyt, mutta alkoivatkin heti tykätä kyttyrää, kun Diego ja Lucía piipahtivat Fermi... Fernandon vastaanotolla. Itse asiassa taas vähän "yllätyin", koska en olisi muistanut, että Fernan... Fermin tuli kuvioihin jo kakkosjaksossa!

Diego veti siitä vierailusta sen noin 180 asteisen äijämäisen täyskäännöksen ja alkoikin halimaan ja suukottelemaan poikiaan, asia josta taisi vain pikku-Currito pitää. Tosin samalla pojat unohti, että tuo pelasti heidät vessaharjalta ja tupenrapinalta sen tirkistelyreiän suhteen. Siis se, että Diegosta tulikin hempeä kodinhengetär. Noh sitten loppua kohden Lucíkin heräsi, että vähän kuriakin pitää olla...

Ja kaikki palasikin pikkuhiljaa jatkossa uomilleen. Lucían - tuon aina niin viisaan ja avoimen - naisen herätti haisujalaksi täälläkin nimetty Joan Manuel ja ihan aiheesta. En tosiaan itsekään ymmärrä, että mitä Eva oikeasti tuollaisessa käänteisessä casanovassa näki? Yksi syy tälle lienee se, että Evan näyttelijä eli Verónica Sánchezhan oli jo 30-vuotias, mutta näytteli 17-vuotiasta viatonta tyttöstä.

Samalla niin sanotusti viimeistään tässä jaksossa Marcos taisi rakastua Evaan?! Eva taisi edelleen enemmänkin rakastua Marcosiin vain uutena veljenä. Guillen ja Tetén osalta vain riidat ja piikittely oli kuvassa, vaikka ehkä tästä paljastuksesta, että he ovatkin uusia sisaruksia, alkoi jotain hedelmällistä. Kauanhan Guille suunnitteli pitävänsä salaisuuden? Ei niinkään viisas siis aina!

Jatkoa ajatellen JM tuonee sen taisteluasetelman, mutta tässä vaiheessa Raúl se meinasi viedä naisen Marcosin kiikareista. Samalla nämä kaksi ekaa jaksoa ovat osoittaneet, että jatkossa kuvioihin tulevat hahmoasetelmat ovat vielä osaltaan aivan lapsenkengissä! Näin jälkikäteen on nimittäin helppo analysoida, että jakso 002 ei kerro vielä paljoakaan isossa kuvassa...

KUMMALLISUUKSIA:

Fiti, Raúl, Santikin jopa ja etenkin Fiti ovat sarjassa kakkosjakson perusteella vielä aivan statisteja! Eivät mielestäni pääse edes kunnon sivuhahmon hommiin, kuten alkutheme antaisi ymmärtää. Santi toki välillä yrmistelee, mutta pientä on! Doña Carmen sen sijaan, toki vanhimman oikeudella, vetää jo aika täyspainoista roolia, toki naisen hahmo ei koskaan ollut "äijätasolla" jatkossakaan.

Myös Paquillo tuntuu olevan vahvemmassa roolissa kuin esimerkiksi autonrassaaja-Fiti. Sen sijaan naisensa Candelaria vetää lähes päähahmon aikoja, joskin syy voi ollase, että koulua ja Lucíaa on alustettava enemmän ja siinä mielessä Candela sopii rooliin hyvin. Mutta auta armias jos äijät Fiti ja Santi olisi jatkossakin jääneet tällaisiksi seinäruusuiksi kuin nyt jaksossa kaksi ja myös avausjaksossa tapahtui.

Toisin sanoen, vaikka tässä jaksossa jo pientä äijäilyä ilmenikin tavernassa, kun Diego kertoi JM:n ja Evan ikäerosta... Miehet pisti voivottelua peliin kuin parhaina tulevina aikoinaan. Mutta silti tässä vaiheessa tekijöillä ei ehkä ollut visiota, että Äijätrio niin sanotusti valtaa koko alan. Marcos y Eva -parivaljakon tarina oli varmasti ykköshai, ja sillähän katsojia monta kautta saatiinkin.

Äijät oli niin sanotusti varastossa koko ajan ja pikkuhiljaahan tästä kakkosjaksosta lähtien meno tiivistyy. Toisaalta myös Raúlin rooli oli jopa ärsyttävän pieni. Kun Raúl näki Evan siellä baarissa, tuntui melkein että mies näki hänet ensimmäistä kertaa? Vaikka toki häissä oli jo oltu ja niin edelleen! Ilmeisesti koulussa eivät ole vielä jostain syystä tavanneet?'

Eli summa summarum aivan maagisen hyvällä dokukomedian linjalla Epsanjasta jatkettiin, mutta näin jälkiviisaana on helppo sanoa, että todellakin vasta alussa oltiin. Tämä eka kausihan on muutenkin enemmän vielä draamaa mentaliteetilla 1+1 =7. Sitten jatkossa räjähtää se Naapureina Madridissa -tapainen sekoilu estottomissa merkeissä, vaikkei SP toki ikinä aivan NM:n kaltainen komediassa ollutkaan.

Jälleen tekee mieli katsoa jo kolmosjakso, kunhan vain pysyy ja ehtii! Eli erinomainen tämä jaksomuistelo ja kiitos kaikille muille muistelijoille! Upeita kirjoituksia! Ja ehkä sen ohella jakson opetus oli se, että Diegon ei pidä muuttaa kurssiaan 100-0, mutta eipä Lucínkaan kannata olla laput silmillä oleva suvakki. Serranoillahan se ei olisi käynyt, että Eva näpäyttää vanhempaansa menemällä yöhön ja esittämällä muhinoivansa JM:n kanssa "kostoksi", kuten Tetélle totesi.¨¨

Vaan korvatillikka ja vessaharjaa siitä olisi tullut, kuten Lucíakin myöhemmin tajusi! Sen me tiedämmä. Pääopetus oli siis ehkä se, että kummankin vanhemman avut auttavat näiden lasten kasvatuksessa... Niin ja tietysti itse sarjaa ajatellen, että ÄIJÄT RULAA!'

[jeessh] [jeessh] [jeessh] [jeessh] [jeessh]

Arvosanani kakkosjaksolle: 8,7/10! [uushymy]
JUMALA ARMAHTAA, PALSTAMESTARI EI!!!
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
S-T
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
 
Viestit: 289117
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 3:56

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja Eva_ » Ma Kesä 04, 2018 10:35

"Täydellinen Isä" oli kyllä huikea jakso [hassunauru]

Ja tosiaan se Guillen seinään poraamis-juttu ja kun Diego sai kii pojat itse teosta niin saivat ympäri korvia. [isohihih]

Ja se vierailu Fernandon luona. Kyllä nauranut oon moneen kertaan. Kun Fernando kyseli heidän kasvatusmetodeistaan. ja Diego muisteli sitä kun läpsi korville poikia [isohihih] Varsinkin kun Fernando kysyi että halataanko teillä paljon [hassunauru] :lolzz:

Ja Lucialla taas kaikki oli ns. parempaa lapsien kaa. Mutta se ainoostaan jäi sitten Luciaakin vaivaamaan onko hän sitten liiankin kaverillinen tyttöjensä kanssa? (pohii) Kun Evan kaa tuli ongelmia Joan Manuelista.
Kuva
Avatar
Eva_
Päämoderaattori | Viikon VIP 25, 2023 & VAK II 2022 & SPK -Gaala 2022 -yksilömestari & PAK 2022 -suunnittelumestari & PB 2022 -suunnittelumestari & Kolmiottelija 2022 & Joulun johtaja 2022 & Viikon ahkerin kirjoittaja (SST)
Päämoderaattori | Viikon VIP 25, 2023 & VAK II 2022 & SPK -Gaala 2022 -yksilömestari & PAK 2022 -suunnittelumestari & PB 2022 -suunnittelumestari & Kolmiottelija 2022 & Joulun johtaja 2022 & Viikon ahkerin kirjoittaja (SST)
 
Viestit: 464985
Liittynyt: Pe Huhti 15, 2016 11:19
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Serranon perhe -jaksomuistelo 2018->

ViestiKirjoittaja Fiti Martinez » Ma Kesä 04, 2018 10:58

^Upeeta mahtavaa HIENOJA MUISTELOITA ja NIIN MONELTA (uusiakin)! [haaveilua] [kamuheissan] Jatketaan! [alkupFM]

Sitten tosiaan... SPJ003 - Jäähän meille aina Pariisi -jakson MUISTELU ON NYT KÄYNNISSÄ!

Katsothan siis jakson tai ainakin pätkiä siitä ja ala kommentoimaan! [kupponen]


- Eli siis rohkeasti vain kommentoimaan, kysymään tai juttelemaan aiheesta eli jaksosta
- Jos sinulta itseltä ei löydy niin netistä löytynee "Seranovi" -termillä (SRB/Youtube) tai venäjäksikin venäläisestä VK:sta, kun etsii (voi vaatia kirjautumisen). Tänne ei kuitenkaan voi suoraan linkata.

JAKSOSELOSTEET MEILLÄ TÄSTÄ:

viewtopic.php?f=4&t=2463
viewtopic.php?f=4&t=5103
Kuva
Kuva
Kuva
Mayormente soy un administrador de Campo! (-: 8-) [mustatlasit] [perushymy] [alkupFM]
Avatar
Fiti Martinez
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
 
Viestit: 150443
Liittynyt: Su Marras 25, 2007 7:34
Paikkakunta: E-Suomi

Seuraava

Paluu Yleinen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa