Acusadosin jaksot

Uutisia ja käännettyjä haastatteluja sekä uutisia Serranoista. Voi sisältää juonipaljastuksia!

Valvoja: zapoing

ViestiKirjoittaja MariTere » La Maalis 28, 2009 4:52

Natalia-Fan ei pääse tulemaan foorumille nyt vähän aikaan, koska ei ole nettiä. Joten voin vaikka selostaa nyt ton viime jakson. Selostan vain Natalian osuudet.

Acusados, jakso 9: Koko totuus:
Kuva
Rosan käskystä nuori mies alkaa seuraamaan ja ottamaan kuvia Marinasta jokapaikassa missä hän liikkuisikaan.
Joaquín de la Torre keskustelee Marinan kanssa ja Marina haluaisi tappaa itsensä Joaquínin edessä. Marina kuitenkin osuu veitsellä vahingossa miehen käteen, ja pakenee paikalta juoksemalla.
Kotona Rosa Ballester pakottaa tytärtään kertomaan koko totuus mitä tapahtui Metropolis yöclubissa sinä iltana kun Ana Sánchez kuoli. Marina ei kuitenkaan suostu kertomaan mitään tapahtumista. Marina alkaa tutkimaan Rosan antamia Anan tavaroita ja löytää Anan koulukaapin avaimen. Hän menee koululle ja hakee kaapista kassin, joka sisälsi paljon rahaa. Hän vei kassin Anan vanhempien talolle. Kotona Marina teki hyvästelyvideon perheenjäsenilleen. Hän alkoi syödä pillereitä, ja kävi sängylleen makaamaan. Vähän ajan päästä Marinan isä huomasi tytön huoneen lukitun oven. Marina ei vastannut huutoihin, joten isä rikkoi oven ja näki kuolleen Marinan. Hän soitti Rosalle, joka tuli suoraan kotiin ja näki jo ensimmäisenä toisen tyttärensä Patrician, isänsä sylissä itkien. Hän meni Marinan huoneeseen ja murtui täysin Marina sylissään. (Ja lopussa näytetään pöydällä olevaa Marinan kuvaa, ja levyä jonka kannessa lukee "Para mamá, toda la verdad" suom. "Äidille, koko totuus.")
Kuva
Kuva
Avatar
MariTere
KvinttiDiego
 
Viestit: 9233
Liittynyt: La Tammi 12, 2008 4:34

ViestiKirjoittaja Januska » La Maalis 28, 2009 4:59

Tiedättekö, miks se Marina oikein tappo itsensä? Mitä ongelmia sillä oli, kun se aluks siellä mielenterveysklinikallakin oli?
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
Januska
SUPERDIEGO
 
Viestit: 13524
Liittynyt: To Syys 11, 2008 4:08

ViestiKirjoittaja MariTere » La Maalis 28, 2009 5:01

Januska kirjoitti:Tiedättekö, miks se Marina oikein tappo itsensä? Mitä ongelmia sillä oli, kun se aluks siellä mielenterveysklinikallakin oli?


En oo ihan varma.. Ne oli mun mielestä jotain Rosan ja Marinan välisiä juttuja joskus kauan sitten. Ja luulen, että Marina tappoi itsensä, koska tunsi jotenkin että hänenkin olisi syytä kuolla koska Anakin kuoli.
Kuva
Kuva
Avatar
MariTere
KvinttiDiego
 
Viestit: 9233
Liittynyt: La Tammi 12, 2008 4:34

ViestiKirjoittaja NataliaSanchez-fan » Pe Huhti 10, 2009 9:34

Tosi surullinen jakso toi Marinan kuolemajakso.
Harmi, kun Nataliaa ei enää nähdä Acusadosissa.
Kuva
One Direction ♥
Avatar
NataliaSanchez-fan
KvarttiDiego
 
Viestit: 4888
Liittynyt: Ti Loka 14, 2008 12:40

Edellinen

Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa