Serranon perheen jaksoranking

kkiljunin asiantuntijapalsta Serranon perheestä! Ehdota, kommentoi tai kysy

Valvoja: zapoing

ViestiKirjoittaja kkiljun » Su Helmi 12, 2012 8:05

Sijalla 84: Jakso 66: Rakkaus ajaa ojaan (Usufructus)

Seuraavan sijan jaksorankingissa saavuttaa neljänne tuontantokauden 21 jakso, eli jakso 66. Se oli myös ensimmäinen jakso, joka nähtiin Suomessa kesän 2008 aikana.

Marcos on edellisisssä jaksoissa saanut viimein myöntävän vastauksen Evalta, ja on kertonut asiasta Afrille ja Raulille. Koko muu perhe on tietoinen naimisiinmenoideasta ja kosinnasta, mutta eivät tiedä vielä Evan vastanneen myöntävästi. Diego on onnettomuutensa takia sairaalassa ja Marcos päättää tulla auttamaan setäänsä tavernaan. Kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, ja varsinkin Lucia ei ole oikein idean suurinpia puolustajia. Opiskelukin vain kärsii. Kaiken lisäksi Marcosilla on vain tilanne Evan kanssa mielessään. Kaksi tavarantoimittajaa yrittävät huiputtaa Santia, mutta Marcos estää sen. Setä tästä ilahtuu, mutta ystäväänsä auttamaan tullut Raul pilaa koko asia. Asia selvitetään lopussa, ja Marcos kertoo naimisiinmenosuunnitelmien toteutumisesta Santillle ja sitä kautta sitten koko perheelle.

Juonikuvio oli mielenkiintoinen. Santi oli hauska nähdä välillä hieman sinisilmäisenä ja hönäytettävänäkin. Marcoksen halun olla töissä ymmäsrsi hyvin, ja Lucia oli sama vanha tuttu opiskelun tärkeyden puolustajana.

Santi ja Lourdeskin ovat päättäneet mennä naimisiin, ja Santin on aika tavata anoppinsa. Normaalistihan anoppi vävy suhdetta ei voi helpoksi kutsua, mutta Santi ja D. Adela vievät sen heti aivan uusiin sfääreihin. Lourdes ei siten lopulta kestä ol riitelevän parivaljakson keskellä, ja ilmoittaa häiden olevan peruutettu. Riitapukarit huomaavat sitten virheensä, ja menevät yhdessä Lourdesta lepyttelemään. Näin häät ovat taas aikataulussaan.

Juonikuvio oli hauska, ja D. Adelan sisääntulo aika hyvä. Hänestä ei tosin saa millään tavalla mitään positiivista kuvaa, ja heti huomaamme että Lourdes on aika äitinsä vietävissä. Santin tuskalilut olivat niin ikään viihtyisää seurattavaa.

Tete on saanut isältään lahjaksi skootterin, mikä saa Guillen mustasukkaiseksi. Hän yrittää väittää sen olevan myös hänen, mutta Tete aika tylysti ottaa kaikki tällaiset kuvitelmat pois pojan mielestä. Guille ei tästä lannistu, vaan Boltsin ja DVD:n kanssa nappaa skootterin luvatta. Poikien leikki loppu ikävästi, kun skootteri luisuu jokeen. Pelastakseen tilanteen pojat päättävät varastaa Ferminin identtisen pyörän ja antaa sen sitten samanvärinsenä tetelle. Fitiltä pyydetään apua, ja tämän ollessa ensin asiaa vastaan keksivät muut pojat Guilen tietämättä hätävalheen. He sanovat Fitille Guillen olevan sisarpuoleensa ihastunut. Tämä saa Fitin auttamaan, ja Tete saa skootterin juuri kun Guille on tunnustumassa tekoia. Fiti ottaa ihastumisasian pian esille Guillen kanssa, joka tietysti kieltää koko asia. Boltsi ja DVD saavat pian satikutia turhasta lipsautuksestaa. Tete ei saa pitkää uudesta mopostaan nauttia kun hän joutuu kiinni varastetun pyörän halussapidosta. Lopulta pojat myöntävät tekonsa, ja Fermin ottaa syytteen takaisin. Jakson lopussa Tete kyselee Guiulleltä ihastumisaisiasta, mutta poika kieltää kaiken.

Juonikuvio oli jakson parasta antia. Tete ja Guille olivat mukavalla tavalla esillä, vaikka ehkä se skootteriasia oli kaksikon välistä suhteen sijaan se pääosassa oleva. Huvittavaa oli tietysti miten oikeaan pojat osuivat kyseistä hätävalhetta keksiessään. Saimme myös tietää, että Fiti on Guillen kummisetä. Näin voisimme jo olettaa samalla, että Santi on samassa asemassa Marcoksen kanssa ja Francisco sitten etunimikaimansa Curron kanssa. Tete huomasi ehkä hieman jakson lopussa, että sitä toivottiin ehkä hieman toisenlaista vastausta, tiedusteluihin ihastumisisista ja sun muista.

Tässä oli tämänkertainen jaksoranking. Ensi viikolla sitten taas lisää.

Saa kommentoida!

Vaikea valinta
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja kkiljun » Ti Helmi 21, 2012 11:08

Sijalla 83: Jakso 62:Kaipaus (Yo reconozco)

Seuraavan sijan jaksorakingissa saavuttaa neljänne tuotantokauden 17 jakso, eli jakso 62.

Capdevilojen tyttöjen serkku, Ruth, on saapunut Barcelonasta ja ei ole aivan miesten mieleen. Varsinkin alastomana mallina oleminen valokuvissa ei miehiä miellytä. Ruth on liian estoton heidän mielestään. Asia setvitään jaksossa, mutta ei päästä kaikkia tyydyttävään ratkaisuun.

Juonikuvio oli ensimmäinen, missä uusi hahmo Ruth oli keskipisteessä. Ei kovin onnistunut tekele, on sanottava.

Läheisesti edelliseen juonikuvioon liittyy Diegoon ja Luciaan liittyvä kuvio. Diego on jostain saanut päähäs, että hän ei vaimoaan sängyssä enään tyydytä. Joten tämä ongelma on syytä korjata. Jaksossa Diego yrittää kaikin tavoin tehdä voitavansa päätyen lopulta sairaalaan.

Juonikuvio oli ihan hauska, vaikka vei Diegon sitten lopulta sairaalaan. Tästä oli monia ikäviä kauaskantoisia seurauksia (Paul, ero).

Marcos kytee Evan kaipauksessaan ja Fitin innostamana päättää lähtee kaverit vanavedessään kosioretkelle, Messin ja kunppaneiden kotikaupunkiin. Siellä he löytävät viimein Evan ja ovat jopa valmiita soittamaan, mutta Marcos päättääkin mennä Evan luo ilman soittoa ja kosii tätä tämän kevereiden edessä. Vastausta ei tule, eikä Marcos sitä toivokkaan. Madridiin sitten lähdetään, Marcosin tuntemusten ollessa ristiriitaisia.

Juonikuvio oli ihan mukava, ja toi esille pari jaksoa kestänee vastaushermoilun Marcoksen osalta. Barcelonan katseleminen oli tietysti juonikuvion myötä tullutta mukavaa plussaa.

Tete roikkuu vieläkin Humberton perässä, ja on valmis kaikkeen poikaa auttaakseen. Hän jopa varastaa äidiltään koepapereita. Guillen ollessa ehkä hieman mustasukkainen. Koko joukkio sattuu siiten olemaan samaan aikaan koulussa. Yhtäkkiä kuuluu erkoisia ääniä, ja kaikkí lähtevät vessan ikkunasta pakoon. Guille ja Tete jäävät jälkeen, ja hädissään piiloutuvat yhteen vessaan. Tilanteen tuoma jäännitys ja dramaattisuus saa lopulta molemmat tunnustamaan, että ehkä he hieman toisistaan pitävätkin. Tilanteen lauetessa ihan normaalisti joutuu kaksikko sitten olemaan hieman hämillään. Sitä ei oikein tiedä mitä tehdä.

Juonikuvio oli hyvä. Vaikka Tete oli Humbiksensa perässä, oli kuvion tärkein hetki T&G:n vessakohtaus. Ikäväksemme Tete ei vieläkään ymmärtänyt jättää Humbertoa rauhaan, mutta kaipa hänellä oli sitten Guille jo hieman takaraivossa. Guille-parka ehkä tässä sitten vaan hieman syvemmin Teteen ihastui.

Tässä tämänkertainen, taas valitettavasti tavallista myöhäsempään tullut jaksoranking. Seuraava aikataulunmukaisesti tämän viikon aikana.


Saa kommentoida!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja kkiljun » Ma Helmi 27, 2012 4:32

Sijalla 82: Jakso 73: Eron tuskaa (La maldición de las Capdevila)

Seuraavan sijan jaksorankingissa saavuttaa viidennen tuotantokauden toinen jakso, eli jakso 72.

Raul on edellisessä jaksossa pelehtinyt Helenan kanssa, ja nyt tietysti haluaa kaikin tavoin pitää asian pimennossa Afrilta. Marcos valjastetaan avuksi, ja suunnitelma sujuukin kohtalaisen hyvin. Tosin Helena vaikeuttaa tilannetta ilmaantumalla samalle luokalle. Raul luulee tietysti, että tyttö on hänen perässään. Tilanne vaan mutkiintuu, kun Afri ja Helena ystäsvystyvät. Helena on alussa aikeissa kertoa koko tarina, mutta päättää jakson lopussa, että parempi on pitää suunsa supussa.

Juonikuvio oli ehkä se jakson vähiten kiinnostanut, mutta omalla tavallaan ihan viihdyttäväkin. Afrin, Raulin ja Helenan seikkailujen seuraamista oli mukava katsella, ja näki taas selvästi, että E&M-sukupolven painopiste on siirtynyt Rauliin ja Afriin.

Teten ja Guillen suhde toimii ihan hyvin, mutta nähtyään tytön vanhemman pojan seurassa nousee Guillellä epäilyt. Riitahan siitä lopulta kehkeytyy, ja Valdanonkin avulla pyritään saada Tete mustasukkaiseksi. Guillen toimesta pari eroaakin, mutta sitten jakson lopussa päättää taas mennä yhteen.

Juonikuvio oli ihan hyvä, vaikka tuntui että G&T-suhteen kohdalla ei saada niin mielenkiintoista juttua aikaan. G&T-siirtyikin seuraavassa jaksossa paitsiolle, mikä ei nyt täysin ollut tämän juonikuvion ansiostakaan. Kaikkinensa kuitenkin aika nähty kuvio.

Lucia on jäänyt Madridiin, ja pyörii aika usein Serranoilla. Diego selvästi tuntuu tästä kärsivän. Hänen vatsansa menee aina sekaisin Lucian ollessa lähellä. Ferminillä on tietysti oikea kuuri tähän. Diegolla on vaan vaikea ilmasta tunteitaan. Hän kärsii sen lisäksi sodomisaatiosta, joka Diegon mielessä vaan muuttuu virheellisesti sodomisoinniksi. Lucia huomaa myös Diegon ongelman, ja Fitiltä ja Santilta kuulee Diegon olevan kuolemansairas. Tämä nerokas suunnitelma saada Lucia takaisin Diegon luo epäonnistuu, ja Lucia kuulee jakson lopussa Diegon ongelmasta. He sopivat, että ehkä liiallinen toistensa näkeminen niin hyvä asia olekaan.

Juonikuvio oli jakson paras, ja itsekin olen samaisesta vaivasyta kun Diego joskus kärsinyt. Sitä helposti jännittää vatsansa kautta. Santin puheet Capdevilan kirouksesta oli myös juonikuvion tuoma loistava lisä. Lisäpontta tälle mielipiteelleenhän Santi Guillen ongelmista Teten kanssa ja Marcoksen erosta Evan kanssa.

Tässä siis tämänkertainen jaksoranking, joka taas tuli hieman myöhässä. Seuraava sitten ehkä aikataulussa, ja sitten Saksasta postattuna.

Saa kommentoida!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja kkiljun » Su Maalis 04, 2012 12:10

Sijalla 81: Jakso 64: Huolia (Million Dollar Grogui)

Seuraavan sijan jaksorankingiss saavuttaa neljännen tuotantokauden 19 jakso, eli jakso 64.

Marcos on kosiskellut Evaa edellisissä jaksoissa, ja vastausta ei ole kuullut. Poikaa tietysti jo hieman jo alkaa huolettaa, varsinkin kun hän ymmärtää Afrin vihjailut väärin. Hän nimittäin saa sellaisen käsityksen, että likaisten varpaiden lähettiläs Joan Manuel olisi taas kuvioissa mukana. Joten oman aviosotkujensa kanssa pokkuileva Lucian barcelonalaisystävä Virginia tuntuukin Marcoksen näkökulmasta erittäin houkuttelevalta. Sänkyynhän siinä melkein päädytään, ja draamaa riittää. Jakson lopussa Eva tulee sitten Serranojen ovelle käymään, ja kertoo suostuvansa naimisiinmenoon.

Juoinikuvio ol ihan hyvä, ja Marcoksen tuska Evan vastauksen panttauksesta ymmärrettävää. Virginia taisi olla vain sopivaan aikaan paikalla.

Fiti on alkanut vähitellen huolestua poikansa "hurjasta" elämästä, ja päättää näyttää mallia pojalle. Candela Fitin yllättävästä seksielämän kieltäytymisestä tietysti harmistuu, ja luulee jo miehen olevan kyllästynyt häneen. Kommellusten jälkeen (seksikaupassa käyntiä,vieraiden kutsumista syömään) pari sitten viimein sopii välinsä, ja kaikki palaa normaaliksi.

Juonikuvio oli ihan kohtalainen, vaikka en siitä nyt sen enempää muista. Fitin yritykset vältellä Candelaa hauskoja.

Guille, Tete ja kumppanit ajelevat kadulla koulun jälkeen, ja keksivät ottaa ostoskärryt pieniksi kelkoiksi. Ravauskisa päättyy ikävästi, kun ostoskärryt rysähtävät suoraan seksikaupan ikkuinasta läpi. Lapset lähtevät kiireen vilkkaan pois, ja paikan omistaja ei saa heitä kiinni. Kuitenkin Teteltä oli jäänyt oma kansionsa kauppaan, ja näin omistaja pääsee lasten jäljille. Hän ilmestyy Serranoille, ja vaatii korvausta. Lapset eivät aluksi tiedä mitä tehdä, mutta Curron nuken avulla keksivät, että voisivat huijata jtain rahaa. Kohteeksi valikoituu Santi, ja kaupat sujuvat varsin hyvin. Santi saa kuitenkin lopulta selville koko asian, ja lupautuu selvittää asian kaupan omistajan kanssa. Pornokauppaan siis mennään, ja tavernan uuden työntekijän, Groguin, avulla sotkusta selvitään.

Juonikuvio oli ihan kohtalainen, Santi tuntuu olevan aika helposti juksattavissa. Onneksi Grogui oli paikalla, niin koko asiasta selvittiin kunnialla.

Groguin ensimmäinen kunnon jakso olikin periaatteessa jakson neljäs juonikuvio. Jakson espanjankielinen nimikin viitaa suoraan Groguiin ja hänen nyrkkeilijätaustaansa.

Tässä siis tämänkertainen jaksorankig. Tuli jopa ajallaan, ja oli myös ensimmäinen vaihdosta täällä Saksassa kirjoitettu. Tällaisia onkin sitten luvassa ainakin enintään 22, koska niin kauanhan täällä Saksassa nyt tullaan oleskelemaan.

Saa kommentoida!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja kkiljun » Pe Huhti 13, 2012 9:55

Sijalla 80: Jakso 67: Kolikon toinen puoli (El reverso tenebroso)

Pienoisen tauon jälkeen taas palaavan jaksorankingin seuraavan sijan saa, neljännen tuotantokauden 22 jakso, eli jakso 67.

Jakson paras anti oli Marcoksen häidensä kanssa sekoilu. Kun soppaan sekoittui sitten sekä Santi että Carmen niin lopputuloskin oli oikein odotettu. Loistavaa huumoria näyttelijöiden osalta. Lucia skeptisenä äitipuolena/anoppina oli myös hyvä.

Teten ja Humberton yhteenmenemiseen johtanut juonikuvio oli ihan hyvä. Vaikka tästä parista ei mitään hyvää voi löytää, niin Star Wars-seikkailujen seuranta melkein voitti tämän ikävän aspektin.

Turhin juonikuvio oli Guillen ja Raulin pienen kinastelun seuraaminen. Oliko tässä pientä kukkojen tappelua, siitä kenestä tulee Marcoksen jälkeen pää nuoremman polven mieshahmo. Eli vanha kukko oli jo poistumassa tunkiolta, ja kaksi "nuorempaa" hieman tappelivat kunniasta. Tietysti Fitin ja Guillen väliset kohtaukset hieman paransivat hieman juonikuviota.

Tässä tämänkertainen jaksoranking. Seuraava seuraa nyt heti perässä (kolme seuraavaakin). On pakko hieman kiristää tässä tahtia. :D

Saa kommentoida!
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja kkiljun » Pe Huhti 13, 2012 10:22

Sijalla 79: Jakso 37:Paha pulma (El ciruelo)

Seuraavan sijan jaksorankingissa saavutaa ensimmäinen jakso kolmelta ensimmäiseltä tuotantokaudelta, nimittäin jakso 37.

Lucia ja Fiti ovat menneet Candelalle lahjaa ostamaan, ja joutuvat rikki menevään hissiin. Fiti näkee sitten miten Lucia aloittaa kuumuuden takia vaatteitensa vähentämisen, ja näin sotku on valmis. Fiti nimittäin tietysti luulee, että Lucia haluaa hänestä jotain, ja Fitiä alkaa kieltämättä Lucia kiinnostamaan vaan enemmän. Kaksikko aloittaa sitten salamyhkäisyyden, mikä saa Diegon ja Candelan epäilemään pahempaa. Onneksi lopussa kaikesta selvitään.

Juonikuvio oli ihan hyvä, ja näin miehenä eli voimakkaasti Fitin "kärsimyksissä" mukana. Lucian ja Fitin luultu suhde oli oiva napautus Candelalle ja Diegolle, jotka olivathan oikeasti pelehtineet ystäviensä selän takana.

Curro pelkää uimista, ja Santi päättää auttaa veljenpoikaa. Kuitenkin asia ei ole niin helppo, koska Santi kärsii samasta ongelmasta. Lopulta Curro saadaan uimaan, ja Santikin pääsee räpiköimään.

Juonikuvio oli mukava, ja Santin ja Curron kanssakäymistä on aina mukava seurata. Sarjan ehdottamasti parhaimpia kohtauksia on se, missä Santi nousee vedestä ulos huomaamatta, että housut ovat matkalla pudonneet.

Marocs on Evasta eronnut, ja asustelee Santin luona evakossa. Eva ei usko eroa todeksi, vaan pistää pojan kokeelle. Joten Marcoksen on äkkiä saatava itselleen tyttöystävä. Tämä ei tapahdu niin helposti, eli Raul saa kunnian esittää roolia. Näin Raulin ja Afrinkin suhde joutuu tuuliajolle. Marcoksen ei muutenkaan tunnu lopulta toimivan, kun Eva ei usko koko asiaa todeksi.

Juonikuvio oli tuttua E&M:ia. Eli huippua.

Tässä tämä jaksoranking, Vielä seuraava heti perään ja sitä seuraavat kaksi sitten huomenna.
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja kkiljun » Pe Huhti 13, 2012 10:47

Sijalla 78: Jakso 31: Reikä taskussa? (El otro lado de la acera)

Seuraavan sijan jaksorankingissa saavuttaa kolmanne kauden viides jakso, eli jakso 31.

Jakson kaikki juonikuviot ovat hyviä, mutta ehkä Raulin ja Marcoksen homoseikkailut ne vähiten innostavat. Raulia oli hauska seurata, miten hän otti asiasta positiivisen aspektin heti huomioon. Naiset ovat hänen edessään estottomampia. Tekijöiltä tämän pienen kuvion käyttö luonnistui kohtaialaisen hyvin. Manuhan käyttää samaa taktiikkaa jaksossa 99.

Teten ja kumppaneiden tietokilpaseikkailu oli hyvä, ja Guille kävi sääliksi hieman, kun hän joutui kärsimään hieman isänsä ja Tiristäjän kinastelusta. Guille sitten tapansa mukaisesti päätti ratkaista ongelman, mutta kohde vain ei ottanut lasia.

Santin hammasjutut olivat sitten sen jakson parhaimmat jutut. Toki se toi Santin osalta hieman surullisempiakain asioita esille, mutta kaikkinensa kuvio jätti meille hymyn naamalle.

Tässä tämä jaksoranking. Kaksikertainen jatko siis sitten huomenna.
Banneri, joka rikkoi SPK -foorumin mittasääntöjä, poistettu Operatiivisen ylläpidon toimesta!
Myös toinen poistettu, merkkirajan takia.
Myös kolmas poistettu, merkkirajan takia.

LOS SERRANOS- HASTA SIEMPRE
Avatar
kkiljun
Kirjastodiego
 
Viestit: 8010
Liittynyt: Ma Marras 26, 2007 5:15
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja S-T » Su Heinä 15, 2012 11:53

Jännä nähdä, että miten tämä massiivinen jaksorankingi oikein etenee, kun kärkipää alkaa lähestymään. Muutama yllättävä "tippuminen" joillekin jaksoille on jo tapahtunut ja ennen kaikkea tietysti tuo Serranon perheen olosuhteet nähden varsin timanttisen päätösjakson päätyminen viimeiselle sijalle yllätti, vaikka toki kkiljunin rankingin ollessa kyseessä, se alhainen sijoittuminen oli arvattavissa.
JUMALA ARMAHTAA, PALSTAMESTARI EI!!!
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
S-T
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
 
Viestit: 289117
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 3:56

Edellinen

Paluu kkiljunin Serranon perhe -asiantuntijapalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron