Muistuttavatko näyttelijät roolihahmojaan?

Keskustele sarjan näyttelijöistä

Valvoja: zapoing

Muistuttavatko näyttelijät roolihahmojaan?

ViestiKirjoittaja JCK » Su Maalis 30, 2008 1:26

Tämä aihe olisi varmaan sopinut myös tuonne Henkilöt-osioon, mutta ehkä silti paremmin tänne. Tulin tässä ajatelleeksi, onko sarjan näyttelijöiden ja heidän roolihahmojensa välillä mitään yhtäläisyyksiä. Serranon perheen näyttelijät ovat todella taitavia ja muuntautumiskykyisiä, joten sarjan perusteella on mahdotonta lähteä tekemään varmoja päätelmiä itse näyttelijöistä. Roolit ovat vain rooleja ja periaatteessa näyttelijät voivat oikessa elämässä olla hyvinkin erilaisia. Monissa tapauksissa näin varmasti onkin. Onko silti olemassa yhteisiä piirteitä näyttelijöiden ja serranohahmojen välillä?

Kun meillä täällä nyt on koolla joukko ainakin jonkinasteisia eri näyttelijöiden faneja/asiantuntijoita niin tänne voitaisiin kerätä faktoja näyttelijöistä ja tehdä niiden perusteella vertailuja roolihahmoihin Serranoissa. Tänne voisi kirjoitella myös itselle syntyneitä käsityksiä näyttelijöistä. Niitä varmasti ainakin löytyy. Aloitan itse nostamalla esiin muutamia tapauksia. Toivon, että kommentoitte, täydentelette ja tarvittaessa myös kumoatte. Ennen kaikkea keskustelua aiheesta.

Fran Perea - Roolihahmo Marcos on kiltti ja tunteellinen. Fran itse on haastatteluissa kertonut, ettei ole samanlainen romantikko kuin Marcos. Franin "oma musiikki" on ilmeisesti hieman erilaista kuin "Marcosin musiikki". Tästä saadaan varmaankin parempi käsitys, kun Franin uusi albumi ilmestyy.

Verónica Sánchez - Serranoissa Eva on kiltti ja rauhallinen koulutyttö. Oikeassa elämässä kuvittelen Veronican täysin erilaiseksi jo pelkästään kymmenen vuoden ikäeron vuoksi. Eva on tyttö, Veronica aikuinen nainen. Ja tuo kiltin tytön imago pirstoutuu mielessäni, kun tietää Veron tehneen myös sitä vähän tuhmempaa materiaalia. Parhaana esimerkkinä juuri tuo kohtaus, mikä näkyy kamu S-T:n avatarissa ja bannerissa. :P
Mainitaan nyt vielä se, että Serranoissa Eva ei osaa laulaa (tai yrittihän se karaokessa Quantanameraa), mutta oikeasti Veronica laulaa ihan hyvin (Porque te vas duetto Lucía Jiménezin kanssa).

Alejo Sauras - Ei taatusti ole samanlainen hormonihyrrä kuin Raul. Wikipedian mukaan Alejo on myös opiskellut japania, mistä voi jo tehdä tiettyjä johtopäätöksiä verraten Rauliin.

Antonio Molero - Ei voi olla yhtä tyhmä kuin Fiti. Koomikko mies kuitenkin on. Siinä mielessä Antonio Molero sopii hyvin Fitin rooliin.

Näissä mainituissa esimerkeissä näytti kyllä löytyvän enemmän eroja kuin yhtäläisyyksiä. Voisin jatkaa vielä tätä listaa ja nostaa esiin joitakin pointteja, mutta annan kuitenkin nyt puheenvuoron teille.
JCK
TuplaDiego
 
Viestit: 2622
Liittynyt: Pe Maalis 07, 2008 3:16

ViestiKirjoittaja S-T » Su Maalis 30, 2008 3:29

Voisin kuvitella, että lähempänä roolihahmoaan ovat Antonio Resines ja Julia Caba olisi lähimpänä roolihahmojaan, muut päänäyttelijät tuskin juuri ollenkaan.

Diego on tosin vähän "munaton", mutta muuton varmasti melko samanlainen kuin Resines?

Dona Carmen on aika väritön sarjassa, tosin suulas, voisin kuvitella, että myös Caba itse on samantapainen?

Sitten vielä voisin kuvitella, että Jesus Bonilla saattaisi olla aika äkkipikainen ja kiivas, mutta tuskin muuten yhtään Santin oloinen...

Lucian näyttelijä Belen Rueda on varmasti myös paljolti samanlainen roolissaan kuin siviilissäkin?

Muiden roolihahmot ovat varmaankin aika lailla ylimitoitettuja?
JUMALA ARMAHTAA, PALSTAMESTARI EI!!!
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
S-T
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
Emeritus Pääylläpitäjä | K. vs. T XI -mestari [11/11] & PVT 2022 KRISTALLITRIPLA & VK I 2022 & SST II 2022 & SPKFAK 2022 & PB 2022 -pääsarjamestari & VT 2022 [+VTJ] & KN 2022 & SPT 2022 & SPK 100 - 2022 & Viikon VF
 
Viestit: 289102
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 3:56

ViestiKirjoittaja JCK » Ke Huhti 02, 2008 5:23

Jatketaanpas...

Víctor Elías - Muistaakseni Natalia on jossain yhteydessä sanonut, että Victor on siviilissäkin melkoisen vilkas tapaus. Tuskinpa kuitenkaan roolihahmonsa Guillen tasolla sentään.

Natalia Sánchez - Natalian kuvittelen pitkälti samanlaiseksi kuin Tete, mutta aikuismaisemmaksi. En usko, että Naty on oikeasti sellainen hienostelija (tai "snobi" kuten sarjassa sanotaan) niinkuin Tete sarjan alkuvaiheissa oli. Natalia ei myöskään oikeasti taida polttaa tupakkaa (Tetehän kokeili yhdessä jaksossa). Natyn esiintyminen antitupakkamainoksessa olisi muuten vähän outoa.
JCK
TuplaDiego
 
Viestit: 2622
Liittynyt: Pe Maalis 07, 2008 3:16

ViestiKirjoittaja Los Serrano » Ke Huhti 02, 2008 6:41

Naty on muistaakseni sanonut jossakin Huurteen suomentamassa haastattelussa, että häntä luullaan liikaa "Tetémäiseksi".
Kuva
Avatar
Los Serrano
Diego Serrano
 
Viestit: 1319
Liittynyt: Ma Joulu 31, 2007 4:16

ViestiKirjoittaja Fiti Martinez » Ke Huhti 02, 2008 6:46

En usko, että kukaan näyttelijöistä on paljoakaan loppupeleissä hahmonsa kaltaisia, sillä totuushan on, että roolihahmot on aika ylimitoitetun stereotypisia... Fiti on pöljä, Santi tuplapöljä, Diego ei saa mitään aikaiseksi ja on johdateltava, Guille pikkuterroristi jne...

Ehkä Fran/Marcos ja jotkut muutkin nuoret aikuiset ovat lähimpinä itseään, tosin sillä varauksella, että näyttelevät itseään kymmenen vuotta nuorempia henkilöitä...
Avatar
Fiti Martinez
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
Kenttäylläpitäjä | PAK 2022 -pääsarjamestari & SPK:n Veikkaajakeisari 2022 & Viikon 25 aktiivin käyttäjä
 
Viestit: 150419
Liittynyt: Su Marras 25, 2007 7:34
Paikkakunta: E-Suomi

ViestiKirjoittaja stgnikki » Su Huhti 06, 2008 6:56

On ja ei, muuten henkilöhahmot tuuppaavat jäämään aika ontoiksi, onhan se myös merkki siitä että näyttelijänä onnistunut jos todellakin eroaa täysin esittämästään hahmosta ja silti pystyy vakuuttamaan katsojan siitä että hän todella on Rhahmonsa kaltainen, tosin minä uskon että näytteleminen/esittäminen "jotain toista" kulkee käsi kädessä olemisen kanssa, eli heissä kaikissa on piirteitä esittämiensä hahmojen kanssa mutta ero todelliseen minään syntyy siinä että nämä pirteet eivät välttämättä istu niin isossa määrin heidän arkeen, ne nousevat pintaan vasta tilaisuuden tullen->saadessan jonkun roolin.
Nyt jos jatkan tätä mielenkiintoista aihetta tämä menee täysin OT:ksi joten vastaan nyt siis itse kysymykseen,

Antonio Resinessä(Diego) yllätti jossain märin se että kaveri röökaa :) , ei olisi kyllä ensimmäisenä tullut mieleen kuten ei todellakaan tullut, Belen Ruedasta(Lucia) olisin taas voinut hyvinkin uskoa että tupakki maistuu silloin tällöin, pitkä elegantti nainen, gasellimainen kenties..->Cruella deVil :)
Veronican uskon taas olevan boheemi/taiteilijaluonne kuten Evakin on/oli, ainakin alkujaksoissa, yksi seikka joka tukee tätä mielestäni on videopätkä jonka näin, Veronica tuli johonkin kuppilaan haastateltavaksi, tapa jolla astui sisään ei ollut sellainen että olisi tullut autolla paikalle vaan kävellen(boheemi :) ), enkä oikein muutenkaan osaa kuvitella häntä ratin taakse, ei sillä etteikö osaisi ajaa tai jopa omistaisi autoa mutta siinä on jokin joka sotii vastaan :) :wink:
stgnikki
KvinttiDiego
 
Viestit: 5144
Liittynyt: La Tammi 19, 2008 9:20

ViestiKirjoittaja Tété & Guille » Su Huhti 06, 2008 9:38

Luulen että vain n. 5% näyttelijöistä muistuttaa edes vähänkin roolihahmoaan. :wink: Siis mitä nyt juttuja oon lukenu.
Tété & Guille
Diego Serrano
 
Viestit: 1159
Liittynyt: Su Tammi 06, 2008 8:00

ViestiKirjoittaja Mogambo4life » Ma Huhti 07, 2008 2:53

No yhdessä haastattelussa Jesus Bonilla vaikutti sellaiselta aika vakavalta ihmiseltä joka pystyy hoitamaan hommansa kyllä mutta oikeassa elämässä ei ole kovinkaan samanlainen kuin Santiago.

Guillen näyttelijä eli Victor Elias taitaa olla ihan viisaskin poika joka on varmaankin aika ahkera oppilas ja hyvä näytteliä.
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
Mogambo4life
SUPERDIEGO
 
Viestit: 14023
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 12:26
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja Lucia Capdevila Gomez » Ke Heinä 02, 2008 1:02

No yhdessä haastattelussa Jesus Bonilla vaikutti sellaiselta aika vakavalta ihmiseltä joka pystyy hoitamaan hommansa kyllä mutta oikeassa elämässä ei ole kovinkaan samanlainen kuin Santiago.

Guillen näyttelijä eli Victor Elias taitaa olla ihan viisaskin poika joka on varmaankin aika ahkera oppilas ja hyvä näytteliä.
Avatar
Lucia Capdevila Gomez
Candela Blanco
 
Viestit: 152
Liittynyt: Pe Kesä 27, 2008 8:18

ViestiKirjoittaja Álex » Ma Heinä 14, 2008 5:16

Mä en osaa sanoo mitää ku en tunne näyttelijöitä :D Aina oon kuvitellu esim. Franin Marcosin tyyliseks vaik oonki lukenu haastatteluista että omasta mielestään se ei ainakaa oo samanlainen ku Marcos.
Kuva
Avatar
Álex
Santiago Serrano
 
Viestit: 854
Liittynyt: Ke Kesä 11, 2008 12:32
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja Álex » Ma Heinä 14, 2008 5:17

Ainii, ja ihan hullua jos Alejo on lukenu japania :'D Pitäis suositella jolleki niist näyttelijöist et alkaa lukee suomee :lol:
Kuva
Avatar
Álex
Santiago Serrano
 
Viestit: 854
Liittynyt: Ke Kesä 11, 2008 12:32
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja Handee » To Heinä 17, 2008 4:32

stgnikki kirjoitti:On ja ei, muuten henkilöhahmot tuuppaavat jäämään aika ontoiksi, onhan se myös merkki siitä että näyttelijänä onnistunut jos todellakin eroaa täysin esittämästään hahmosta ja silti pystyy vakuuttamaan katsojan siitä että hän todella on Rhahmonsa kaltainen, tosin minä uskon että näytteleminen/esittäminen "jotain toista" kulkee käsi kädessä olemisen kanssa, eli heissä kaikissa on piirteitä esittämiensä hahmojen kanssa mutta ero todelliseen minään syntyy siinä että nämä pirteet eivät välttämättä istu niin isossa määrin heidän arkeen, ne nousevat pintaan vasta tilaisuuden tullen->saadessan jonkun roolin.
Nyt jos jatkan tätä mielenkiintoista aihetta tämä menee täysin OT:ksi joten vastaan nyt siis itse kysymykseen,

Antonio Resinessä(Diego) yllätti jossain märin se että kaveri röökaa :) , ei olisi kyllä ensimmäisenä tullut mieleen kuten ei todellakaan tullut, Belen Ruedasta(Lucia) olisin taas voinut hyvinkin uskoa että tupakki maistuu silloin tällöin, pitkä elegantti nainen, gasellimainen kenties..->Cruella deVil :)
Veronican uskon taas olevan boheemi/taiteilijaluonne kuten Evakin on/oli, ainakin alkujaksoissa, yksi seikka joka tukee tätä mielestäni on videopätkä jonka näin, Veronica tuli johonkin kuppilaan haastateltavaksi, tapa jolla astui sisään ei ollut sellainen että olisi tullut autolla paikalle vaan kävellen(boheemi :) ), enkä oikein muutenkaan osaa kuvitella häntä ratin taakse, ei sillä etteikö osaisi ajaa tai jopa omistaisi autoa mutta siinä on jokin joka sotii vastaan :) :wink:


Mitä vetääks Diegon näyttelijä rökii ?? :D Joo no mäkään en osaa oikeen sanoo et muistuttaaks ne vai ei. Mutta voi hyvon ollakki. En oo oikeen perehtyny tohon juttuun pitää varmaan perehtyy. :)
Kuva
Avatar
Handee
HYPERDIEGO
 
Viestit: 29847
Liittynyt: Pe Heinä 11, 2008 8:16

ViestiKirjoittaja viltsukka » Pe Heinä 18, 2008 6:29

ÁFRICA kirjoitti:
stgnikki kirjoitti:
Antonio Resinessä(Diego) yllätti jossain märin se että kaveri röökaa :) , ei olisi kyllä ensimmäisenä tullut mieleen kuten ei todellakaan tullut, Belen Ruedasta(Lucia) olisin taas voinut hyvinkin uskoa että tupakki maistuu silloin tällöin, pitkä elegantti nainen, gasellimainen kenties..->Cruella deVil :)


Mitä vetääks Diegon näyttelijä rökii ?? :D


Jep, posket lommollaan esim. juutuubista löytyvässä "Making of Los Serrano" -pätkässä! Mulla on hämärä mielikuva siitä, että Belen olis myös poltellut samaisella videolla...
Avatar
viltsukka
 
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Heinä 04, 2008 12:47

ViestiKirjoittaja ÄsJiiKoo » Pe Heinä 25, 2008 10:37

aika vaikee sanoo, ku en tunne näyttelijöitä, mutta...
Tetéä ja Nataliaa en kuvittele kovinkaan samanlaisiksi sen puoleen, että Teté on (ainaki alussa) jaksoissa hienohelma ja "snobi".

Guille ja Víctor.. Víctor vaikuttaa kyllä hieman 'kiltimmälle' kuin Guille ja fiksummallekii ;) mutta Víctor tais sanoa yhessä haastattelussa, että on aika ajoin jopa villimpi kuin Guille, mutta saatan muistaa kyl väärin :D

Mutta Adriánin ja DVD:n kuvittelen aika samanlaisiksi... Luonteeltaa :D En kyl tiiä, et minkä ihmeen takia, mutta on vaa sellane mielikuva. Tosin kuvat, missä Adrián on kaiken maailman klubeilla, ei ehkä iha vastaa DVD:n elämää, mutta... joo :D

Voisin selittää näitä vaikka joka hahmosta, mut en piinaa teitä enempää :P
Kuva
Kuva
Avatar
ÄsJiiKoo
Diego Serrano
 
Viestit: 1254
Liittynyt: Ke Heinä 09, 2008 5:42
Paikkakunta: Mikkeli

ViestiKirjoittaja katte » Pe Heinä 25, 2008 10:43

No mä oon kuvitellu Natyn vähän tetémäiseksi, mutta eipä se sitten kai olekaan semmoinen.

Doña Carmenin näyttelijän voisi hyvin kuvitella muistuttavan vähän roolihahmoaan, samoin Belén Ruedan (Lucía on kuitenkin aika järkevä tyyppi).
Kuva
Kuva
Avatar
katte
Diego Serrano
 
Viestit: 1554
Liittynyt: Ti Kesä 10, 2008 3:28

Seuraava

Paluu Näyttelijät

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa