Serranon perhe -keskustelufoorumi

Olisiko Serranon perhe mahdollinen Suomessa?

Yleistä keskustelua sarjasta laidasta laitaan

Valvoja: zapoing

Olisiko Serranon perhe mahdollinen Suomessa?

ViestiKirjoittaja Fiti Martinez » Su Elo 19, 2018 6:08

Olisiko Serranon perhe mahdollinen Suomessa?

Tällainen pohdinta-aihe, jota on voitu jo sivuta joskus aiemminkin, muttei ainakaan tällaisella aiheella. Eli kuinka luontevaa olisi, että Serranon perhe -sarja olisikin tapahtunut Suomessa? Mietteitä peliin?

Minusta osittain tietenkin olisi voinut, osittain ei niinkään. Itse asiassahan sitkeä huhu siitä, että Uusi päivä olisi "Suomen Serrano" eli Serranoista saatu siihen idea, antaa aika hyvää potentiaalia arvailla ja vertailla.

Minusta ensimmäinen ongelma olisi se, että espanjalainen kulttuuri on aika erilainen kuin suomalainen. Se jatkuva pälätys ja huuto, niin se ei vaan sopisi Suomeen. Lisäksi etenkin äijien sekoilu on niin maksimaalista, ettei oikein sekään?

Tosin oliko äijien sekoilu kovin espanjalaistakaan, ehkei, mutta se ikuinen sekoilu ja pälätys vain sopi yhteen. Suomessa ei. Periaatteessahan Uudessa päivässäkin ukot sekoilee tuon tuosta, mutta se on jotenkin sellaista jäyhempää, kuten Suomessa tuppaa olla.

Ehkä myös viattomampaa. Kuten muutenkin suomalainen sarja on usein viattomampi kuin Espanjassa, jossa vähäpukeisuus oli Serranoissakin etenkin naisilla valttia. Toki siellä on koko vuoden kuumemmat olotkin.

Koulumaailma ja nämä nuorisojutut olivat aika samanlaiset kummassakin maassa arviolta, tosin joku insestijutun jatkuva läpikäyminen taitaa olla normaalimpaa heiillä kuin meillä. Myös joku Kiusaaja-Kille ja sen röyhkeys, niin ei ehkä toimisi Suomessa.

Muutenkin niin Serranot kuin etenkin "sisarsarjansa" Naapureina Madridissa esimerkiksi vedettiin vähän kuin "Kummeli-tasolla" väliajoin överiksi, mikä ei Suomessa olisi ehkä mahdollista "draamakomedia"-genressä? Eli aika paljon eroa maiden sarjojen välillä tuntuu olevan.

Eihän esimerkiksi Salkkaritkaan mikään örvellyssarja ole, mitä espanjalaiset mainitsemani sarjat nimenomaan hyvässä mielessä olivat. Vaan Salkkarit on enemmän jotain Kauniita ja rohkeita tyyliin "laadulla, mutta epäonnistuen, hah! Eli huumoria on, muttei kovinkaan espanjalaistyyppistä...

Mietteitä minun analyysiin ja noin muutenkin? (pohii)
Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
Fiti Martinez
KESÄN KEISARI 2018 & 50 v. PVT:n mestari 2018 & PB 2017 -pääsarjan kokonaismestari [3x putkeen] & PB -kilpailun hallitseva voittaja (2018) & Viikon 44 aktiivisin SPK -käyttäjä [SPKFAK2018]
KESÄN KEISARI 2018 & 50 v. PVT:n mestari 2018 & PB 2017 -pääsarjan kokonaismestari [3x putkeen] & PB -kilpailun hallitseva voittaja (2018) & Viikon 44 aktiivisin SPK -käyttäjä [SPKFAK2018]
 
Viestit: 45531
Liittynyt: Su Marras 25, 2007 7:34
Paikkakunta: E-Suomi

Re: Olisiko Serranon perhe mahdollinen Suomessa?

ViestiKirjoittaja Teté92 » La Syys 08, 2018 6:26

Minun mielestä uusimmat Salkkarit voisivat "Suomen Serranon perheessä" juonena vastatakin Serranomaista juonenkulkua
*SPOILER, ÄLÄ LUE JOS SEURAAT SALKKAREITA*
Okei, joku Alissan murhanyritys/murha oli vähän liikaa eikä ehkä istuisi Serranoihin tai mistäs sen tietää.*SPOILER*
Kuva
Kuva
Kuva
RESERVILÄINEN, vastaan viiveellä!
Avatar
Teté92
Vastuumoderaattori
 
Viestit: 26451
Liittynyt: Ke Kesä 05, 2013 4:01
Paikkakunta: Espoo


Paluu Yleinen

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa